Eu acum tin cura de slabire
Maine trebuie sa mananc asa :
dim- ceai neindulcit.deci mai bine apa
pranz- apa chioara
seara- cotlet de miel + 1 mar
cred ca am sa cad jos din picioare
In timpul vacantei: Ma trezesc la 13-14 si mananc cereale sau o cana de cacao, dupa aceea servesc pranzul la orele 19-20 sau imi fac un sandwich si gata ...pana la ora 2-3 noapte mai mananc inghetata sau ce gasesc prin casa .
Pe durata scoli:dimineata beau o cana de cacao, vin acasa si iau pranzul la ora 16(mai repede nu pot) dupa care seara adica la 21-22 mananc un sandwich .
Stiu nu duc o viata sanatoasa, dar de moment rezist cand vad ca nu mai merge asa poate imi schimb programul.Insa pana acum imi convine
HF
Nu te saturi de aceeasi mancare?
da... e o alimentatie echilibrata si sanatoasa, dar totusi mananci cam putin seara avand in vedere ca noaptea stomacul tau merge in gol daca n-are nimic in el.
Nu mananc mereu acelasi lucru
Dar cam asta e meniul meu
Cateodata dimineata mai mananc si o omleta sau cereale
La pranz am zis ca mananc ce imi face mama deci zilnic e ceva diferit si seara nu manac deoarece am auzit ca daca nu mananci dupa ora 7 si faci sport slabesti
Deci de aceea nu mananc
Buna. daca vrei sa slabesti (ceea ce cred ) ar trebui sa mananci seara. nu e bine sa te culci flamanda
ozk. la subiectul tau.
dimineata, mananc un sandvis, oua, cereale.
la pranz, o supa, ori cartofi prajiti cu ceva carne.
si seara. piuree de cartofi cu piept de pui la gratar si salata, sau ce mai este facut de mama.
pa pa