Depinde, la inceput, cred ca doar o ora, dar cand exagerez prea mult, ochii sunt cei care ma anunta ca trebuie sa ma retrag de pe internet.
Depinde. De la cateva minute la cateva ore.
In functie de "stralucirea" intrebarilor, de timp, de alte ocupatii...
Buna!, uneori 3h, iar cand doresc sa verific in a ma documenta si de alte rasp. date de catre ceilalti useri ma pot ridica si la 5 ore!
Pai depinde de zi. daca e vreme naspa toata ziua, daca nu, poate nu intru deloc.in medie 2-3 ore
Eu fiind la munca toata ziua, si lucrand la calculator pot spune ca stau destul de mult... tin site-ul deschis si ii dau minimize ...cand nu am nimic de facut mai "trag" un ochii pe TPU
Inainte stateam cu orele. Acum intru cand am ocazia, de vreo 3-4 ori pe zi si stau cam 5-10 minute de fiecare data.
Duminica mi-am reparat calculatorul... Timp de doua saptamani nu am mai intrat pe net ...Asa ca acum profit din plin...De regula... vin la 2-3 de la scoala apoi pana la ora 4 stau pe acest site...Si seara daca nu am ce face...
Tzinand cont ca ma trezesc la ora 3-4 dupa amiaza ...si ma culc pe la 6 dimineata ...si nu am nimic de facut toata ziua decat cand ies pe la disco sau la vreo bere cu cate cineva ...restul mi`l petrec in fata calculatorului ...nu am contorizat cat tmp acord acestui site dar destul de mult ...in lipsa de altceva...
AndreeaaDewww întreabă: