Depinde de la zi la zi...in general cand sunt l scoala intru mai rar sau dc intru, intru pentru ca am ceva de rezolvat.cand sunt in week-end daca e iarna stau mai mult, dar acum cand incepe caldura nu mi-as lasa prieteni pentru a sta p mess. iar vara cel putin cum se zice "mai rarut ca'i mai dragut". prefer sa stau cu prieteni afara sa ne jucam ceva, sa ma plimb decat sa stau p mess. in medie asa cand este iarna stau cam 3 ore.
Peste 5 ore.Foarte mult dar cred ca ceea ce fac e si educativ.Eu nu stau doar pentru messenger, hi5 sau altceva ci pentru informare si comunicare.
Depinde. Nu stau in fiecare zi. Dar depinde si de cat timp liber am sau daca nu am altceva mai bun de facut. Daca e vreme nasoala afara s-ar putea sa stau mai mult sau eventual citesc o carte in loc sa stau la calculator, dar daca e vreme buna, prefer sa ies la o plimbare sau undeva cu prietenii sau sa merg cu rolele.
In ultimul timp stau mai mult pe TPU, ca nu am ce face altceva si sunt discutii interesante cateodata (mai rar in ultima vreme).
Buna!
Mult, foarte mult!
cam 6-8 ore :-s. dar trebuie ca nu am ce face .
tu :*?
In timpul saptamanii nu prea stau. o ora-2. dar in weekend.stau vreo 4 ore.asta cand nu e cald afara
Depinde de ce chef am de el, deoarece eu m-am plictisit de el, mai ma joc un joc METIN 2 incercati (creaza dependenta) iar cand ma joc acel joc stau intre (6-12ore)
Davyduchiha2001 întreabă: