| Teddy_6725 a întrebat:

Cana a fost ultima data cand ai dorit sa mori? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| ioana_6047 a răspuns:

Mai mereu...asa din cauza problemelor de familie, din cauza ca mereu imi gasesc cate un defect, din cauza ca am zile in care ma satur de viata ca vad ca nu am un viitor...insa vezi u prea tarziu ne dam seama uneori ca totusi sunt persoane care au zilele numarate.persoane care nu au vazut niciodata lumina zilei si totusi nu isi doresc asta! defectele noastre pot fi calitatile altora, insa nu ne dam seama, cum nu ne dam seama nici cat s-au chinuit parintii nostri pentru noi iar noi ne gandim la moarte.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Astazi, pentru ca viata e plictisitoare si eu nu am nici un rost in ea.

| User a răspuns:

Lol. Am atata instinct de conservare incat sa nu-mi doresc sa morstraight face

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut1 laughing tare @MrFake laughing asta-i culmea laughing si nu are legatura cu intrebarea. Pai sa o luam babeste: Cand faci pomana de vii/ sau morti. parintele varsa sangele Domnului [vin] pe colac si mancare pentru morti. Acuma Vinul [sangele] si Colacul[trupul]- chestii de religie, sunt cele ce a impartit Iisus Hristos cu apostolii/ucenicii sai la masawinking. De aceea cand se face si pomana porcului tot la fel se inchina un pahar -porcului [animal nu om laughing ]- ca sa fie dus in ceruri si pe lumea cealalta sa aiba intrare catre bine. Acuma alte explicatii iti pot da si altiiwinking

| NinaWoolf a răspuns:

O singura data am vrut asta! T_T
Anul trecut am fost intr-o tabara de vara si am suparat-o tare (foarte tare)pe profa mea favorita(eu fiind eleva ei favorita)
...
apoi...gandul vinovatiei ma urmarea.
si am avut ganduri sinucigase...
dar traiesc! laughing
a fost cea mai naspa vara ever!
T_T

| anyska a răspuns:

Nu mi-a dorit vrodata sa mor

| MladinA a răspuns:

Acuma, as vrea sa mor pentru ca ieri mi-am facut si eu o prietena si astazi sau umblat niste zvonuri rele si ea nu mai vrea!