| christian a întrebat:

Cand a fost ultima data cand ai fost la biserica si in ce scop?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Duminica trecuta, pe 29 martie, dimineata au fost botezuri noutestamentale iar seara am avut parte de un mesaj care m-a cercetat.scopul? sa fiu mai buna, sa ma pocaiesc sa ascult Cuvantul Lui, sa fiu incurajata si zidita, sa am partasie cu fratii si surorile mele in Domnul.

17 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Ultima data am fost acum vreo 2 luni, la o biserica baptista parca. Au avut un super concert de gospel, cu un cor din america. A fost tare frumos. Imi place gospelul.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sincera sa fiu nu am mai fost de foarte mult timp.ma rog acasa la dumnezeu.cu toate ca este mai bine sa te rogi si acasa dar sa mergi si la biserica.

| andreutz a răspuns:

Acum 2 ani, de Paste...cu toate ca nu prea obisnuiesc, ma deprima sarbatoarea asta...

lolita
| lolita a răspuns:

Anul trecut de paste, aici nu prea avem biserici ortodoxe sad

assiris
| assiris a răspuns:

Cribus a răspuns:
Eu acum o saptamana, am mai pus niste intrebari aici pe site si am fost sfatuita sa merg la biserica, am facut-o am fost sa vb cu un preot dar am fost ff dezamagita!

De ce ai fost dezamagita? Spune-ne cum au decurs lucrurile de ai fost dezamagita. Ce asteptari ai avut si ce ai primit? Trebuie sa discutam pe aceasta problema. Bineinteles daca vrei si iti face placere.

| DenissaDeea a răspuns:

Merg de cate ori simt nevoiea si decate ori am timp disponibil sincer...

| joy a răspuns:

Acum 2 saptamani, pentru ca asa am primit educatie de la parintii mei.

| Dara a răspuns:

Ultima oară am fost la biserică in iunie anul trecut, la botezul nepoţelei mele.

| sergiu25bc a răspuns:

Azi ca timp de 13 marti se fac liturghii la catolici in cinstea Sf.Anton de Padova.Si azi este a 3 marti.Mai sunt inca 10 marti de liturghii, si mai merg si duminica la liturghie, si uneori si sinbata.

| cristi a răspuns:

Ultima data am fost duminica ce tocmai a trecut pe 29 mar, am ascultat mesaje care mi-au aratat si reamintit inca o data directia corecta in viata care o doreste D-zeu de la mine si care e cea mai buna pentru mine (sa renunt la pacatele mele.sa duc o viata dupa voia Lui), de asemenea am avut partasie cu fratii si surorile pot spune ca "mi-am incarcat bateriile"

| Daniel TM a răspuns:

Duminica de 29 martie la o biserica penticostala din Timisoara. Pentru ca simt ca acolo este locul meu.

| hugin a răspuns:

Ho Ho demult nu mai tin minte ''scopul vizitei''

| cribus a răspuns:

Eu acum o saptamana, am mai pus niste intrebari aici pe site si am fost sfatuita sa merg la biserica, am facut-o am fost sa vb cu un preot dar am fost ff dezamagita!

| Elena0210 a răspuns:

Nu sunt o persoana credincioasa. Sunt crestin-ortodoxa, cred in dumnezeu doar ca merg foarte rar la biserica. Cred ca ultima oara am fost acu 2 luni sau chiar 3. Am fost pentru ca ma simtit nevoia sa merg la biserica.

| elinea a răspuns:

Ultima data am fost duminica pe 29 martie, simteam nevoia sa merg, sa ma simt mai bine, daca veti avea vreodata ocazia sa ajungeti prin piatra neamt sa vizitati si manastirea Bistrita, eu acolo merg si ma simt bine

| chikitoka a răspuns:

Luni..sa vorbesc cu EL...si sa simt mirosul de tamaiehappy

| airlinestravel a răspuns:

Sa ma ierte Dumnezeu, dar a trecut ceva vreme de cand am fost la biserica. Important e sa ne mentinem credinta si cred ca voi merge la biserica de pasti...sau poate intr-o duminica.

Întrebări similare