| Stella_9189 a întrebat:

Cand ati vazut filmul titanic ati plans?

64 răspunsuri:
| byabyaby a răspuns:

Prima oara dar dupa 18 vizualizari nu e romantic si frumos :X tu?batting eyelashes

| DiaSeGândeşteLaLamăAnimalCândÎşiVedeNickul a răspuns:

Eu una nu am plans la titanic O. o
plang la toate filmele. chiar si la comedii uneori laughing
dar chiar a fost un film frumos. cel mai reusit

| Dmonik a răspuns:

Da-ti-mi in cap. Nu am avut niciodata rabdarea sa vad integral filmul asta din cauza publicitatii exagerate. Iar ce am vazut, nu mi-a placut, imi place o prajitura buna, dar nu ma obliga sa mananc un tort!

| Maria_5356 a răspuns:

Sincer da, e cel mai emotional film pe care l-am vazut happy

| RoxiutzaRux a răspuns:

Da, mai ales la sfarsit... off!straight face

| Camyyy_5609 a răspuns:

Paii da.love struck

| teo3D a răspuns:

Prima oara cand l-am vazut am plans mult...adica m-a impresionat foarte mult povestea in sine, personajele si sclpirea din ochii lor adevarati actori. Mam emotionat si la auzul melodiei http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU&feature=related pur si simplu nu ma satur de ea:XX:X:X

| TJohannaB a răspuns:

Foarte putin, dar am doar 9 ani

| keissy a răspuns:

Si inca cat

| Maria002 a răspuns:

Buna! Mi-au lacramit putin ochii pentru ca e un film extraordinar

| oana_3034 a răspuns:

Dapbig grin

| Mădălina_8707 a răspuns:

Am plans!straight face
Nu prea mult, dar da.:-s

| davidutzu12 a răspuns:

Nu, dar mai aveam putin.

| Bobolina125 a răspuns:

Am plans cu lacrimi de crocodil, ca o bleaga laughing. Este emotionant, si parca te doare sufletul cand te gandesti ca toate astea s-au intamplat in realitate. Cel mai mult m-a induiosat faptul ca Rose, desi a prins un loc intr-o barca si putea fi salvata, a sarit pentru a se intoarce la Jack. Dar am citit pe wikipedia ca povestea de dragoste este fictiune. Hm... Oricum, Titanic este un film foarte frumos, si sigur va ramane un fel de clasic.

| claum01 a răspuns:

Recunosc ca. da, la big grin

| iubitica_2607 a răspuns:

Multi zic ca au plang nu, nu am plans m-a intristat dar chiar nu am plans! tu ai plans?

| Caty_9264 a răspuns:

Pai...da

| AdeLyna36 a răspuns:

Mi-a venit sa plang doar la scena finala. Dar n-am mai avut timp, ca s-a terminat filmul. laughing))

| Kalimdor99 a răspuns:

Eu nu am plans dar sora mea a plans foarte mult

| Batman_3206 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Elly213 a răspuns:

Sincer nu pentru ca l-am mai vazut.Totusi e emotionant si superb.Parca ar fi real. Te impresioneaza expresia din ochii personajelor.
Imi pare rau ca a fost facut dupa un fapt real.sad

| Jublie a răspuns:

Da. De la 10 jumatate, cand a inceput apa sa intre in nava, pana la sfarsit ( adica la 12 happy.

| floryyy_3090 a răspuns:

Eu sunt cam sensibila la filmele astea...mai ales la titanic, deoarece m. a impresionat povestea.si da am plans.cam din 10 in 10 min...

| Deea_3605 a răspuns:

Nu prea.

| Deea_3605 a răspuns:

Nu prea

| sweet_6707 a răspuns:

Daaaaa

| raulcool33 a răspuns:

Nu

| cipryotu a răspuns:

Nu numa mi-a fost mila de oameni saraciisad

| Stella_9189 explică:

Si eu am plans pana cand parintii mi-au spus sa nu mai plang ca ma imbolnavesc.si apropo titanicul nu e doar un simplu film, chiar s-a intamplat

Întrebări similare