Eu una nu am plans la titanic O. o
plang la toate filmele. chiar si la comedii uneori
dar chiar a fost un film frumos. cel mai reusit
Da-ti-mi in cap. Nu am avut niciodata rabdarea sa vad integral filmul asta din cauza publicitatii exagerate. Iar ce am vazut, nu mi-a placut, imi place o prajitura buna, dar nu ma obliga sa mananc un tort!
Prima oara cand l-am vazut am plans mult...adica m-a impresionat foarte mult povestea in sine, personajele si sclpirea din ochii lor adevarati actori. Mam emotionat si la auzul melodiei http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU&feature=related pur si simplu nu ma satur de ea:XX:X:X
Am plans cu lacrimi de crocodil, ca o bleaga . Este emotionant, si parca te doare sufletul cand te gandesti ca toate astea s-au intamplat in realitate. Cel mai mult m-a induiosat faptul ca Rose, desi a prins un loc intr-o barca si putea fi salvata, a sarit pentru a se intoarce la Jack. Dar am citit pe wikipedia ca povestea de dragoste este fictiune. Hm... Oricum, Titanic este un film foarte frumos, si sigur va ramane un fel de clasic.
Multi zic ca au plang nu, nu am plans m-a intristat dar chiar nu am plans! tu ai plans?
Mi-a venit sa plang doar la scena finala. Dar n-am mai avut timp, ca s-a terminat filmul. ))
Sincer nu pentru ca l-am mai vazut.Totusi e emotionant si superb.Parca ar fi real. Te impresioneaza expresia din ochii personajelor.
Imi pare rau ca a fost facut dupa un fapt real.
Da. De la 10 jumatate, cand a inceput apa sa intre in nava, pana la sfarsit ( adica la 12 .
Eu sunt cam sensibila la filmele astea...mai ales la titanic, deoarece m. a impresionat povestea.si da am plans.cam din 10 in 10 min...
Si eu am plans pana cand parintii mi-au spus sa nu mai plang ca ma imbolnavesc.si apropo titanicul nu e doar un simplu film, chiar s-a intamplat
StaRmAgiC întreabă: