Cand eram mica nu erau calculatoare si nici prostiile care sunt acum la tv si aceste jocuri ne infrumuseteau copilaria dar copii din ziua de azi nu stiu decat calculator si jocuri pe calculator cu batai si violenta as vrea sa-l vad pe baietelul meu de 10 ani jucandu-se alte jocuri copilaresti.am sa incerc sa-l conving sa iasa mai mult cu copii si sa stea mai putin la pc
Http://www.youtube.com/watch?v=jeVoUNkXIyY
http://www.youtube.com/watch?v=VonnV4m0HUE
2 melodii care spun ce am vrut eu sa spun :D
Merita ascultate
Bine man, nu poti spune ca sa pierdut acest obicei intre copii, dar in unele zone se mai joaca.bineeee acum cand fiecare pustan de 8-13 ani are un pc.normal ca nu mai prefera acele jocuriii, cum ai zis si tu la moda e acum acele jocuri in special Cs...nu gasesc nimic special in acel joc, eu ma gandesc ca se poate lasa cu unele consecinte asupra unor copii! eu unu nu vad satisfactia in acel joc.
Am vazut si vad vara prin fata blocului mereu. E normal ca un copil sa vrea si altceva decat sotron pentru ca evoluam. Dar aici nu cred ca e vina copiilor, pentru ca atata timp cat va avea la indemana un calculator, il va utiliza, evident.
Buna!
La mine pe strada nu am mai vazut sa se joace aceste jocuri...eu am 17 ani dar cand eram mai mica ne jucam toti de pe strada jocurile care le-ai spus tu si altele.Mai era jocul omul negru, melcul ...si jocurile care le mai inventam noi. Acum e la moda numai calculatorul...
Eu si acum la varsta de 30 de ani mai joc elasticul, il pun la doua scaune...sar coarda...pfff ce vremuri, mi-aduc aminte jocul 7 pietre, alergam ca nebunii... poate se vor intoarce vremurile, asta daca ii vom invata pe copii nostri jocurile de altadata
Gabitza, super marfa si videoclipul in care intreba diferite persoane despre jocuri
Ultima data cred ca a fost acum 15 ani, si nu exagerez, pe vremea mea ne jucam sotronul si tara-tara pana la varsta de 10 -12 ani, acum copii se gandesc la sex si la alte tampenii.
Nu. acum la moda este calculatoru.cand noi ne jucam shotronu, tara tara vrem ostash, ratele si vanatorii etc etc etc. nu aveam calculator.sau daca aveam nu aveam net.si inca nu eram dependenti de el. acum. toti pustii au calculator si pierd vremea aiurea pe net.in loc sa iasa in fata blocului sa joace o miutsa,,, un fata-ascunselea etc. pacat. cand eram mica nici un copac nu mai avea fructe gen: pruni, corcodusi. acum trec pe strada si calc pe ele. nu le mai mananca nimeni. PACAT!
Eu imi aduc aminte ca ma jucam cand eram mica aceste jocuri. Era foarte distractiv. Erau specifice copilariei... Am vazut totusi pe aproape de blocul meu niste fetite in vara asta cred jucandu-se sotron sau pititea. Dar din pacate acum copiii nu se mai joaca pe afara jocurile specifice varstei, ci prefera sa se joace pe computer diferite jocuri care nu sunt chiar potrivite unora. Auzim din ce in mai des copiii vorbind tot felul de prostii si de la varste din ce in ce mai fragede vorbind despre sex... Din pacate copiii din ziua de azi nu mai stiu sa isi traiasca copilaria, sa se bucure de cei mai frumosi ani din viata...
Adevarat, calculatorul e la moda acum.Si mie imi e dor de jocurile copilariei, si de ce sa nu recunosc ca ma mai apuca cateodata nebunia ( ) sa joc sotronul?!
Multumesc pentru link-uri, m-ai facut sa-mi aduc aminte de vremurile alea cand jucam frunza, laptele gros etc.
Nu am mai vazut dealtfel nici oameni care aprind focul cu pietre, astazi(de ex) exista bricheta pentru a aprinde focul, precum exista PC`ul pentru a petrece timpul liber. Din pacate au trecut vremurile si macar cu amintirile ramanem.Eu si acum m-as juca, dar n-am cu cine
Ai dreptate.Nu mai e la moda sa ai o copilarie normala.Acum te nasti expert in cs.Pacat,copilaria e cea mai frumoasa perioada a vietii
Multumesc pentru melodii. Sunt frumoase si triste in acelasi timp. Imi aduc aminte de copilarie... Ce vremuri... Ma regasesc in aceste melodii...
Pai...sa stii ca am mai vazut dar fff rar... majoritatea : doar pc ( uneori chiar nu strika )sau alte chestii...dar peste catsiva ani. le pare rau ca ...si'au pierdut copilaria...asa...aiurea.
pup dOoLsSe