Acel caine iti apare des in fata, sau doar iti imaginezi (nu am inteles bine).
Cel mai probabil o sa stii ca acel caine nu mai sta in acea zona sau a murit.
Presupun ca ti-e frica de toti cainii, nu? Ar fi bine sa mergi la un psiholog; te poate ajuta.
Eu nu te pot ajuta cu nimic.
Si eu am patit la fel. Trebuie sa ai grija. In legatura cu problema ta, trebuie sa realizezi ca nu toti cainii sunt asa. Cei care musca sunt caini care se comporta asa ori din cauza foamei ori din cauza ca au fost maltratati. Cainii sunt prieteni adevarati daca ii ingrijesti si esti draguta cu ei. Sunt multi caini care au salvat vieti. Trebuie sa intelegi ca nu toti cainii sunt rai. De obicei iti dai seama care caini sunt rai. Incearca sa fii atenta cand treci pe langa un caine sa vezi ce face. Nu strica sa te uiti in urma de cateva ori. Daca ai avea un catel ai putea sa iti dai seama si de latura cealalta. Un caine poate fi un prieten adevarat care te scapa de suparari.
Si mie imi este frica de catei(in special cei'nebuni'), chiar daca si eu am.Incearca sa uiti totul si sa nu te mai gandesti la aceste lucruri.In plus, nu toti cainii sunt la fel, rai. Exista si caini buni, care isi apara stapanii!
Şi eu am păţit chestia asta, însă la mine nu e atât de grav.
Am trecut peste, pot zice.
Când vezi un câine pe stradă, ţi-e frică. Fă cum fac şi eu: repeta în minte: "nu mi-e frică, nu mi-e frică, nu mi-e frică!", până treci de el, iar apoi vei vedea că e mult mai bine.
Şi mai e o chestie. Dacă un câine te latră sau vine după tine, să nu te apuci să fugi, să ţipi, şi chestii de astea. Stai calmă, cel puţin la exterior, chiar dacă în interior mori de frică. Uite-te în ochii lui şi deplasează-te încet.
Sper să te ajute astea.
Fundă?
Baftă .