anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand credeti ca se v-a lua curentul? Adica, de obicei cand se ia curentul?(nu ma refer la factura laughing )
Pentru ca ieri am gasit un joc pe internet cu mai multe impuscaturi si mai mult sange, si treaba e ca nu ma pot opri, pentru ca imi place, dar mama nu ma lasa, ca zice ca o sa visez la noapte urat, si nu-mi prea da voie.Si mi-e frica de mama...ca daca se v-a lua curentul(si in acel moment ma joc) stiti ca calculatorul, televizorul etc. se vor stinge, si cand revine la "normal" curentul, se v-a aprinde calculatorul, si cand apas pe internet vine iar site-ul acela fara sa scrii tu linkul.Si mi- frica ca poate s-ar lua curentul si nu v-a reveni pana cand mama va veni acasa.
Deci intrebarea este, cand credeti ca se v-a lua curentul?

Răspuns Câştigător
| Loome a răspuns:

1. instaleaza-ti Chromium. ala nu revine.
2. scoate din priza compu` si baga inapoi abia dupa ce revine.
3. foloseste mai multe browser`e, de exemplu unul care mama ta nu-l foloseste[chromium, e bun si nu revine la pagina anterioara] pentru a te juca. iti recomand programul asta pentru ca e rapid si incarca repede tot neamu` de jocuri
4. cand mama ta va deschide browserul ei obisnuit, nu ii va aparea jocul.
Ai nevoie de o minte diabolica sa creezi acest fel de plan. LOL
poti sa aplici toate punctele de mai sus pentru securitate maxima.
Este o intrebasre epica, intr-adevar. Dar toate intrebarile si problemele au o cale de rezolvare.
p. s. daca nu rei sa te complici, da browserul in safe mode ca isi pierde istoricul imediat dupa ce treci la alta pagina.

4 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Intrebarea asta este epica.

Răspuns utilizator avertizat
| leonardo a răspuns:

Curentul va exista intotdeauna - daca deschizi intr-o camera un geam si o usa - ta daaaaaaaaaaa - o sa ai curent happy.
Such an epic fail big grin

PS: "v-a" se scrie legat

| anad a răspuns:

Nu cred ca ar putea sa-ti raspunda cineva! Cei care prevad viitorul nu se ocupa cu astfel de maruntisuri!