| YLLL a întrebat:

Cand downloadez ceva imi apare: There is not enough room on the disk to save C:\DOCUME~1\Admin\LOCALS~1\Temp\wPteQZSC.exe.part.
Remove unnecessary files from the disk and try again, or try saving in a different location.
straight facesad Ma puteti ajuta?:*

Răspuns Câştigător
| xibalba a răspuns:

@aysun, unii nu stiu engleza, sa zicem ca e trist. Dar ce e si mai trist e ca altii nu stiu romana. Ca sa fiu mai explicita... "masii" se scrie de fapt "ma-si".

raspunzand la intrebare... nu mai ai loc in partitia C. dezinstaleaza programele care nu iti sunt necesare, dar nu downloada nimic in C... descarca filme, muzica, pe alte partitii, si lasa in C sa fie doar windowsul si programele. Bafta!

5 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Nu mai ai loc in hard disk, mai fa si tu curatenie sau sterge ce nu ai nevoie.

| aysun a răspuns:

Engleza masii...

| kenzo007 a răspuns:

Buna.
De acord cu Gaby... in primul rand nu salva nimica de pe net unde iti este windowsulhappy ca nu este binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa te ajut ar trebui sa-ti dau un hdd, ca sa te ajuti singura ar trebui sa mai stergi din fisierele nefolositoare din local disk C.
Mai dezinstaleaza aplicatii care o cupa mult spatiu ex jocuri, fa o scanare de virusi ca poate ai troieni in pc si iti ocupa spatiu.hai pabatting eyelashes

| Andrei_7632 a răspuns:

Nu ai destul loc liber in C.sterge cate ceva apoi mai incearcawinking