Când mai pui întrebări, încearcă şi pune-le în aşa fel încât să poată fi înţelese de oricine le citeşte, în caz contrar eu cu mâna mea o să m-apuc şi o să ţi le raportez ca "neinteligibile".
Am la activ vreo 8 ani de info până acum, dar să mor eu dacă pricep ce vrei tu să zici prin construcţia "Cand fac windows xp pe laptop". Ce să faci?! Să reinventezi Windows XP, creându-l din nou folosind un laptop? Asta înţeleg eu din întrebarea ta.
Pe bune că nu mă prind ce vrei să-ntrebi de fapt... poate o să-mi traducă şi mie cineva.
Cumva vrei să instalezi XP pe laptop? Bun, şi care-i partea complicată? Xp-ul se instalează frumuşel de tot, ba mai mult îţi şi instalează driverele esenţiale (placă video, placă de reţea, placă de bază) automat, dacă are firul de la net conectat, iar după ce termină instalarea nu va mai trebui decât să instalezi restul de drivere, pe care nu le-a instalat. (driver de sunet, java, adobe flash player, ş. a. m. d.). Bun, asta vroiai să ştii, sau cumva te referi la instalări de drivere sub-windows? În acest caz întrebarea mă depăşeşte serios de tot...
Mihai_Răileanu_1991 întreabă: