Pe jos sau cu bicicleta. Desi mi-am luat role, nu am apucat sa invat sa merg si ar fi un drum facut mai mult pe fund decat in picioare.
Imi place cu rolele mai mult decat cu bicicleta. Sau dc nu pe jos? Este ceva care depinde de starea in care ma aflu.
Cu masina sau pe jos.Varsta nu-mi permite sa folosesc rolele, iar bicicleta pe care o am e ...stationara.
Cu bicicleta merg doar in dormitor, din pcate cu rolele nu am mai mers de ani de zile. Cu prietenii ies doar la o cafea sau la cina si asta cu masina. Din pacate prefer sa petrec timpul liber pe TPU sau la plaja(si nici de astea nu mai am timp acum).
Poi... o zi cu rolele, si intr'o alta zi cu bicicleta! sau cu pe josu'...depinde de stare!
Cu siguranta as iesii cu masina ca nu imi place sa pedalez la bicicleta. iar rolele nu prea ma atrag si oricum ma duc o data pe an sa ma dau pe gheata la patinoar daca tot vreau. As mai prefera sa ies cu motocicleta dar nu am asa ceva.
Pe jos, cu bicicleta, cu rolele...sunt cu ei:Xc mai conteaza...ne distram sh asta este cel mai important
Depinde de starea pe care o am in ziua aceea. Imi convin ambele, deci, in general, nu e o problema :p