Contrar Cristinei, sezonul 2 exista, uite si descrierea : [După întoarcerea lui Tomás în Spania, Violetta se întoarce la Leon, dar Diego (un nou personaj) face tot posibilul pentru a îi împiedica. Germán este întotdeauna protector cu Violetta, dar acum este mult mai tolerant. Francesca îl întâlnește pe Marco, care se îndrăgostește de ea. Jade angajeaza un spion pentru a-i separa pe Angie și German. ] Sezonul 2 din Violetta s-a difuzat in Spania anul acesta, deci cred ca la noi se va difuza in toamna sau anul viitor.
Ludmila mai apare in sezonul 2?
Da mai apare!
Da
Nu exista al 2-lea sezon, toate 80 de episoade se dau la tv cate 20, apoi se dau in reluare si apoi se continua cu celelalte 20
Ba exista, pentru ca acum se filmeaza la el si cred ca si el este pe terminate prin alte tari.
Sezonul 2 din violetta va fi difuzat la tv Prin septembrie sau octombrie si se va termina in 2014! Sursa:Wikipedia.
CrisstinaaOO, nu cred ca nu ar exista si sezonul 2 al serialului, in orice caz... kosminutza, mai intai asteapta pana se termina primul sezon, nu cred ca cineva ar avea vreo informatie pentru sezonul 2 in perioada asta...
CrisstinaaOO, nu cred ca nu ar exista si sezonul 2 al serialului, in orice caz... kosminutza, mai intai asteapta pana se termina primul sezon, nu cred ca cineva are vreo informatie pentru sezonul 2 in perioada asta...
Pai sunt 124 de episoade dar tot se repete deci nu te astepta ca sa ruleze si al 2 zezon...
Exista Violetta 2, si uite tot despre el.
Mai pe scurt, inca nu se stie pentru ca in tarile : Argentina, Spania ectcetera... deja a inceput. In Romania mai trebuie tradus Deci Uite...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Violetta
Eu ma uit la violetta 2 in spaniola dar inteleg totul pentru ca invat foarte mult spaniola deci ei cu sezonul 2 sunt la episodul 50 deci o sa dureze ceva sa apara sezonul 2 cred ca prin februarie la fel cum a inceput sezonul 1
Byanca6 întreabă:
DisneyVioletta întreabă: