| SooJin a întrebat:

Cand incepe sezonul 2 din Violetta? Am auzit ca prin octombrie thinking O sa existe si sezonul 3?

Răspuns Câştigător
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Sezonul 2 exista, uite si descrierea : [După întoarcerea lui Tomás în Spania, Violetta se întoarce la Leon, dar Diego (un nou personaj) face tot posibilul pentru a îi împiedica. Germán este întotdeauna protector cu Violetta, dar acum este mult mai tolerant. Francesca îl întâlnește pe Marco, care se îndrăgostește de ea. Jade angajeaza un spion pentru a-i separa pe Angie și German. ] Sezonul 2 din Violetta s-a difuzat in Spania anul acesta, deci cred ca la noi se va difuza in toamna sau anul viitor. Am citi pe Wikipedia si in Romania va aparea in 2014 uite aici link-ul :http://ro.wikipedia.org/wiki/Violetta#Al_doilea_sezon. De sezonul 3 nu se stie inca, depinde. funda?

9 răspunsuri:
| alexandra2222 a răspuns:

Sezonul 2 incepe in aprilie 2014!

| Dontspeek a răspuns:

15 aprilie

www.disney.ro/violetta/

| alexfunjohncena a răspuns:

Salut! Swzonul 2 din violetta va incepe pe 21 octombrie......cat despre sezonul 4 nu stiu nimic.....am inteles ca s-ar face pana la sezonul 7 deoarece copiilor le place foarte mult violetta iar disney channel face mulli bani pe treaba asta! Funda?

| RalucaPisicuta a răspuns:

Parca pe 15 octombrie sau prin iarna anului 2014... Iar de sezonul 3 nu stiu nimic.
Sper ca ti-am fost de ajutor (fundita?)!

| ruxi123 a răspuns:

Buna! Sezonul 2 din Violetta va incepe pe 30 septembrie. O sa existe si sezonul 3 si sezonul 4. Funda?

| sasha23 a răspuns:

Sezonul 2 din Violetta va incepe pe 16 deptembrie si va fi si sezonul 3 iar in sezonul 6 am auzit ca Violetta se va casatori cu Leon!

| SooJin explică (pentru sasha23):

E cel mai interesant raspuns :O

| sasha23 a răspuns (pentru SooJin):

Funda?

| Bebelushulz a răspuns:

Cel mai probabil la anul', in 2014..despre sezonul 3 ma indoiesc...dar nu stiu sigur

Întrebări similare