Pai mai, mai invata si tu engleza. Stii ce inseamna copyright? ca e copiat, hacuit ca sa zic asa . Ori windowsul ori messengerul. Daca windowsul il ai, cu licenta originala si full, legalizatm nu are de ce sa iti apara. Si messengeru, descarca-l dupa pagina oficiala nu de pe stiu eu ce siteuri mai gasesti tu acolo. Direct de pe pagina oficiala. Pt ca in eroarea ta scrie ca :
Copyright 200, Microsoft corporatiob, toate drepturile rezervate.
Si daca ai zis ca "Windows Installer.V.2.00.2600.0" e clar ca e de la windows. Cauta pe cineva de incredere, sa-ti dea un windows nou, full, si bun, cu licenta buna, daca nu, reinstaleaza windows-ul si vezi daca merge. Daca tot nu merge, inseamnca ca am avut dreptate, si daca dupa reinstalarea windows-ului merge, inseamna ca ai avut un virus nenorocit.
Pai pe site official intru, exemplu:http://messenger.yahoo.com/download/ (mess 10), si tot aia da:| Ce sa fac?
Ba stai ca se vede ca esti prost da-mi n mesaj si spune-mi de unde esti si unde este scoala la care inveti. Daca este cum banuiesc eu sunt sigur ca ma vei cunoaste.