anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand iti faci gaura in ureche la salon iti cere bani? Am auzit ca nu, doar daca iti cumperi cercel iti cere da` pentru gaurit nu
PS te doare cand iti face?

Răspuns Câştigător
| NoNaMe_7575 a răspuns:

Costa 10 lei gaura...Atunci cand mergi iti v-a da ei cercel (dar mai intai il dezinfecteaza sa nu ti se infectezelaughing ) este un cercel mai ascutit la varf nu ca celelalt il pune intr-un capsator(anume sa faca gauri)si te intreaba unde vrei sa iti faci gaura...iti face el semn cu pixul si apoi "capseaza cercelul"nu te doare foarte tare pe mine nu mai durut decat putin de tot
P.S nu trebuie sa iti fie frica
Sper ca te-am ajutat
fundita:p:d

8 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Eu mi-am facut multe gauri in urechea stanga. Am platit perechea de cercei si gaura a fost gratis, deci la o pereche de cercei platita iti poti face 1 sau 2 gauri, cum vrei. Oricum ar fi, trebuie sa cumperi perechea de cercei. Eu intotdeauna am facut la un magazin de bijuterii de aur. Toti au aparate de gaurit si cercei medicinali.

| geox_3314 a răspuns:

Pai normal ca va costahappy 10 lei e si iti da cu un cercel medicinal, care nu infecteaza urechea, dar daca vrei iti poti cumpara si tu un cercel pe care sa ti`l pui dar main intai il porti pe acela [cercelu medicinal ]3-5 zilehappy

si apropo nu te doarehappy de fapt simti o piscatura de tantarlaughing
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

Merit fundita?batting eyelashes

| BuBu2403 a răspuns (pentru geox_3314):

Cercelul medicinal il pot tine mai mult sau doar un anumit timp?

| Dav7id a răspuns:

Eu mi-am pus cercei happy si cred ca de asta mi-a luat bani,nu doare,daca iti face cu aparatul,vei simti o amorteala cu o usoara durere,mie nu mi-a suportat urechea cercei si se facuse cam urat peste cateva zile, dar mi-a trecut repede si acum nu-i mai port, foarte rar sa se asorteze cu ce port.Salut si daca vrei sa iti faci, fa-ti nu e durere mare sa te panichezi.

| deya_3049 a răspuns:

Eu nu am platit nimic ca aveam cercei si am mers intr-o saptamana si mi-am facut vreo 7 gauri si imi facea nu avea trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai.thinking te doare ce pot spune,pentru ca este un nerv, un muschi, te doare dar nu tare de nu mai poti sa rezisti.Mentionez ca sange nu iti va curge, dar vei simti o piscatura mica.Trebuie sa ai grija pentru ca sa nu se infecteze si sa se faca ranahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai.thinking te doare ce pot spune,pentru ca este un nerv, un muschi, te doare dar nu tare de nu mai poti sa rezisti.Mentionez ca sange nu iti va curge, dar vei simti o piscatura mica.Trebuie sa ai grija pentru ca sa nu se infecteze si sa se faca ranahappyAdica sunt anume locuri in care poti sa faci gaura si sa nu fie ceva rau.

| Alexutza_Alexa_1999_gOz9 a răspuns:

Stiti cumva un salon unde imi pot face? Undeva in apropiere de lacul tei?