Poi ai putea sa te uiti la un film frumos(comedie drama,actiune etc.)uite niste exemple:Masca lui Zoro,Legenda lui Zorro,Laguna albastra,Intoarcere la Laguna albastra, Titanic, Ms.Dobtfire,taticul nostru rasnit(comedie super), Mrs.Bean,o comedie dezastru,Denis,pericol public, Singur acasa(partile 1, 2, 3,4-a 4-a nu este asa de frumoasa,insa te poti uita), ai putea sa te jocu jocuri pc(Poi eu stiu niste jocuri frumoase la facebook, dar nu stiu sigur daca ai facebook :d.Eu ti le zic,sper sa ai facebook si sa-ti placa: Fashion city,It girl, Stardoll(poti sa-l joci si online si pe facebook), Miss Bimbo(la facebook si pe hi5),Lady poupular(la facebook si online),Mall World(la facebook),Coco girl(la facebook),Fashionista(la facebook),Fashion Desgner(la facebook).Imi cer scuze,majoritatea sunt de la acebook si eu nu stiu sigur daca tu ai facebook,dar majoritatea jocurilor frumoase sunt la facebook si Happy pets(foarte frumos c-cu caini,pisici,hamsteri rtc) :).Eu sper ca te-am ajutat si sper sa ai facebook :),sa mergi in oras cu prietenele tale(la mall,sau la alte magazine faine),ai putea sta chiar si in casa cu o prietena(sau daca te-ai uita cu ea la film ar fi chiar mai fain si mai distractiv),ai putea sa-ti gasesti un hobbie(sa faci,de exemplu,bratari ale prieteniei),ai putea sa-ti iei un animalut de casa dragalas(catelus,pisicuta,papagali etc.).Sau daca ai avea niste scoici de la mare, ai putea sa-ti faci un lantisor, sau o bratara sau niste cercelusi.Sau ai putea face un tablou cu scoiaci ce va in genu: http://www.activitaticopii.ro/tablou_cu_scoici sau ai putea sa le lipesti pe niste lumanari asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres sau uite niste idei foarte frumoase(im special cea cu ursuletii aceia :) : http://ccdomino.blogspot.com/2011/07/diy-ornamente-din-scoici.html sau ai putea sa le pui pur si simplu intr-un cosulet in vitrina :). Uite aici niste poze cu accesorii din scoici: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5056/bijuterii-din-scoici/ si: http://www.google.ro/......tp?/imgres sau un fluturas di 2 scoici: http://www.google.ro/......tp?/imgres ca te-am inspirat si sper ca-ti va placea!:).Pa!:). Aaaaaaaaaa da si ai putea sa-ti faci un jurnal,in care sa scrii ce vrei tu(si asa sigur nu te vei plictisi)Poi te ajut eu:pe prima pagina poti scrie ceva de genu :Jurnal,Viata mea, Secretele mele(asta in cazul in care doresti sa scrii secrete in el), pe a 2 pagina scrie niste date despre tine ceva de genu: nume,prenume,data nasterii,culoarea parului,culoarea ochilor,hobby-uri,animal preferat,culoare preferata,semnul preferat si tot pe a doua sau pe prima pagina(cum vrei tu)poti pune o poza cu tine si sa mai desenezi ceva frumos: inimioare,floricele,animale,fundite,poti scrie cu creioane sau carioci ceva de genu:Cool,Cool girl,Pretty,I am pretty, Lol, nu stiu asa ceva(ar arata dragut sa dai si cu sclipici la tub sau pixuri cu sclipici happy ). Apoi pe urmatoarele pagini poti incepe spunand:''Draga jurnalule...''sau incepi direct cu ce vrei sa scrii tu si poti scrie cu pixuri colorate(ar arata dragut).Eu sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa-ti placa cum va arata daca imi vei asculta sfaturile.Eu m-a facut la fel si arata oarte frumos...a si poti folosi si niste stampile daca ai :d :).Pa!:)
Daca zici ca plangi cateva ore,desi mi-e greu sa cred asta,cred ca ai o mica problema si trebuie sa o tratezi! Citeste si tu o carte,iesi cu prieteni prin oras,uita-te la un film, plimba-te... Apropo, de ce plangi?!
Incearca din alea 7-8 ore care iti pierzi timpu plangand, sa-ti faci timp sa treci si pe la un pshiolog. o sa-mi multumesti, dupa.
Joaca conquiztador, du-te pe afara,downloadeaza-ti filme (comedii, actiune pe placul tau), baga fetele in seama pe mess, joaca counter, asculta muzica, uite-te pe www.cancan.ro si www.libertatea.ro, fa-ti cont pe lipiciosii.ro
Sper ca te-am ajutat:)fundita?
La 8 ore sigur intri in Cartea Recordurilor - sper ca nu zilnic 8 ore - pentru ca nu ai atata lichid in organism - nu uita - mai bea si tu 4 litri de apa /zi - Doamne cat minti
Sunt multe lucruri pe care le poti face, poti:
1.Sa citesti o carte.
2.Sa te uiti la un film.
3.Sa faci o baie fierbinte ca sa te mai relaxezi.
4. Sa rasfoiesti o revista.
5.Sa stai pe internet.(dar nu e prea indicat)
6.Sa iesi la plimbare.
7.Sa iti suni prietena si sa vorbiti ore-n sir.
8.Sa iesi cu prietenele la un suc.
9.Sa te joci cu animalul tau.(daca ai unul)
10.Sa iti faci tot felul de machiaje si coafuri hazlii.
Buna :*.
Gaseste o ocupatie!
O carte, deseneaza. etc .
Nu mai plange.
Bafta! paa :*
Sall! Poti sa:
-scrii poezii amuzante
-sa te uiti la un film
-sa te joci cu prietenii(sau sa te intalnesti cu ei)
-sa vorbesti la telefon cu ei
-sa faci farse la telefon
-sa te joci cu acuarelele ( gen sa te manjesti pe maini si apoi sa le pui pe o foaie)
-sa te joci pe telefon
-sa te joci cu sora/fratele (daca ai)
-sa sari coarda
-sa desenezi chestii amuzante pe o foaie
-sa iti faci poze amuzante
-sa iti faci cont pe conquiztador( e f tare)
-sa intri pe facebook(daca ai)
-sa iti faci unghiile
-sa iti faci parul(incerarca coafuri la nimereala, eu am gasit o gramada)
-sa faci parada modei cu hainele parintzilor
-sa iei tocurile mamei si sa te plimbi prin casa
-sa iei 2 suluri de hartie si sa te "imbraci" cu ea
-sa faci origami
-sa faci "retete" (gen o lingura de otet. doua linguri de scortisoara, patru linguri de faina etc.)
-sa te uiti la filmulete amuzante
-sa cauti haine sau pantofi pe net
-sa faci karaoke (chiar daca nu ai voce)
-sa dansezi
-sa cautzi poze amuzante
-sa raspunzi la intrebari pe TPU
-sa strivesti muste
-sa cauti povesti de groaza
-sa te uiti la poze(si pe net si in albumul foto)Mergi la un picnic impreuna cu amicii.
- Scrie-i o scrisoare unui bun prieten aflat la mare distanta de tine.Messengerul, emaiului si telefonul nu iti permite intotdeuna sa te deschizi si sa comunici asa cum ti-ai dori.
- Perfectioneaza-ti abilitatile de fotograf.
- Pregateste un pranz sau o cina pentru familia ta sau amicii tai.
- Scrie o poezie (sau mai multe).
- Deseneaza ori picteaza intr-un parc sau un alt loc pitoresc.
- Mergi intr-o tabara.
- Fa o vizita la tara, eventual la bunici.
- Incepe sa scrii un jurnal in care sa consemnezi ceea ce faci dar si gandurile ori sentimentele tale intime.
- Organizeaza impreuna cu prietenii o formatie de rock, folk, punk, gothic sau orice alt fel de muzica.
- Inventeaza un nou tip de sandwich.
- Plimba-te printr-un parc, o padure si gaseste 10 tipuri diferite de flori sau incepe sa iti faci un ierbar.
- Fa-ti un blog sau un website.In acest fel te vei obisnui sa scrii, vei invata lucruri noi despre internet si vei putea sa iti exprimi ganduirle si opiniile catre o multime de oameni.
- Citeste cartile pentru care nu ai avut timp pana acum, de care ai auzit sau pe care ti le-au recomandat cunoscutii. Eventual inscrie-te ori mergi la o biblioteca.
- Mergi, in compania amicilor, intr-o excursie cu cortul prin imprejurimile localitatii tale.
- Inventeaza un nou dans.
- Ajuta o persoana in varsta la gospodarie.
- Viziteaza o gradina zoologica.
- Invata o limba straina sau perfectioneaza-ti cunostiintele despre una pe care o stii deja.
- Citeste-i o poveste fratelui / surorii mai mici.
- Viziteaza o alta tara.Ah, banii, banii, banii!
- Apropo de bani... Daca esti destul de mare, ia-ti o slujba temporara. Desigur, cu acordul parintilor.
- Alatura-te unui grup ecologist si participa la actiuni de protejare a naturii.
- Invata un nou sport sau initiza pe cineva in tainele unui sport pe care deja il cunosti.
- Incepe sa practici yoga sau Tai Chi.
- Mergi la un concert.
- Ai o camera video? Creaza un film!
- Fa-ti un terrarium.
- Mergi regulat la strand, invata sa inoti sau fa cat mai multe ture de bazin pentru a-ti mari rezistenta fizica.
- Viziteaza un muzeu.
- Planteaza ceva nou in gradina.
- Pune-ti la punct arborele genealogic.
- Invata sa faci sa zboare un zmeu.
- Inventeaza un joc de carti.
- Foloseste o busola sau un GPS pentru a face o harta a imprejurimilor casei tale.
- Plimba-te cu bicicleta, rolele ori skateboard-ul.
- Petrece mai mult timp impreuna cu bunicii.
- Compune un cantec.
- Fa-ti niste tricouri personalizate.
- Mergi cu cainele la plimbare.
- Incearca sa rezisti macar o zi fara televizor si / sau calculator.
- Invata un nou joc de echipa.
- Uita-te la filmele tale favorite impreuna cu un prieten.
- Deseneaza sau picteaza potretul celui mai bun amic.
- Incepe sa colectionezi ceva.
- Invata sa descoperi stele si constelatiile de pe cerul senin al serilor de vara.
- Invata sa impletesti sau crosetezi.
- Invata ikebana.
- Aranjeaza-ti si redecoreaza-ti camera.
- Invata sa joci sah, bridge, table, etc.
- Ia-ti un animal de companie (cu acordul parintilor).
- Trimite-i un email unui amic cu care nu ai mai vorbit de mult.
- Treci in revista albumele cu pozele de familie pe care nu le-ai mai vazut de mult.
- Mergi la cinema impreuna cu prietenii.
- Comanda o pizza.
- Citeste in fiecare zi cateva pagini din DEX.In acest fel iti vei imbogati vocabularul.
- Organizeaza o petrecere in pijamale.
- Joaca badminton, frisbee, tenis de masa sau de camp.
- Mergi la pescuit.
- Creaza-ti un jurnal foto.
- Refa-ti pagina de pe site-ul tau social (Facebook, Myspace, Hi5, etc).
- Priveste apusul si / sau rasaritul de soare.
- Schimba-ti look-ul cu o noua tunsoare.
- Fa-ti un CD cu cantecele tale favorite.
Cam asta fac eu cand sunt plictisita. Have fun
Poti sa te joci metin2ro (asa fac si eu cand ma plictisesc de cs 1.6 si nu mai stiu servare) descarca noi jocuri (ex:metin2ro(daca nu-l ai)cs 1.6(daca nu-l ai)4story etc...) asculta muzica (ex:Taxi, Tokio Hotel etc...).
P.S.Nu trebuie neaparat sa imi dai funda...dar daca vrei nu ma supar. Sper ca te-am ajutat.
Prima chestie care imi vine in cap e ca ai nevoie de niste prieteni, iti sugerez sa nu te bazezi pe persoane pe care le cunosti online fiindca te poti trezi cu niste surprize foarte neplacute.cauta-ti niste prieteni de varsta ta si care sa faca parte din mediul tau, sa ii vezi des si preferabil sa ii cunosti. best of luck!
Eu spun fara suparare ca ar trebui sa consulti un psiholog. Inseamna ca ai anumite probleme si le tii inchise in tine daca plangi. Poate plangi cu un motiv, poate fara.
Parerea mea este ca ar trebui sa te apuci de un sport, sa-ti ocupi timpul cu ceva distractiv si folositor, de exemplu fitness, joghing, intra pe un site de socializare si vorbeste cu oameni noi si sa vezi ce placut va fi sa cunosti oameni noi si experiente faine traite de altii, si asa ai cum sa te descarci.
Stai linistita, totul va trece:*
Funda?
Foarte frumos raspunsul tau, Popa_Andrei_1992.
Multumesc:* Funda?
Inca mai astept raspunsuri, oricum esti un castigator . nu trebuie neaparat sa primesti funda, trebuie sa stii tu mai ales ca esti un castigator si ca ai raspuns bine
eu vreau sa ma fac ori consilier ori psiholog, acum este un hobby psihologia umana pentru mine de 5 luni aproape 6 si stiu destul de multe despre comportamentul oamenilor. ok papa noapte buna
Ce coincidenta si eu vreau asta. Numa ca pe mine ma preocupa de ani buni sa ma pregatesc pentru asta, daca vrei sa mai vorbim mi-ar face placere
(spy_08_08)
Daca vreodata ai nevoie de ajutor :* sunt alaturi de tine eu mereu sunt online pe mess :* si putem discuta. ajutandu-te cu sfaturi
! Daca vrei id meu contacteaza`ma
! Multumescc :*
Cum sa plangi ore in sir...pai de aia te plictisesti in loc sa plangi ai putea de exemplu sa vizionezi un film cu prietenele, sa iesi in oras...
Si eu eram plictisit inainte sa citesc toateee mesajele primite iti multumesc de ajutor
pasul 1)In primul rand sa nu mai plang.2) e sa esi cu prieteni afara sau cauta un hobi care sati ocupe timpul liber...
bellatix întreabă: