Pai depinde... Daca maine nu o sa mai fiu as regreta faptul nu am ajuns la perioada cand simti fluturi in stomac[abia am inceput adolescenta si cand te simti asa de bine ca nimic rau nu se va mai putea intampla, as regreta ca nu am dansat in ploaie , as regreta ca nu am chiulit de la scoala cu cel mai bun prieten , as regreta ca nu mi-am facut un tatuaj [chiar imi doresc asta], as regreta ca nu am facut dragoste, as regreta ca nu o sa simt bucuria de a purta o rochie de mireasa langa persoana iubita, as regreta faptul ca persoanele dragi mie vor varsa lacrimi pentru. mine, as regreta faptul ca nu am vazut o stea cazatoare. Cam astea ar fi motivele mele. Si daca te referi auntci cand o mor de batranete : Pai nu prea stiu. Mai e mult pana atunci. Dar nu cred ca as regreta nimic. [atunci] Pt ca stiu sigur ca atunci am trait o viata de om adica lunga Adica sa fac toate lucrurile care le-am scris mai sus :X As muri fericita
Sper sa te bucuri citind Chiar mi-a facut placere sa raspund. Mi``am amintit de lucrurile/persoanele pentru. care traiesc. Msii :* Si scuze. daca am greseli.
O să regret că am avut de aface cu nişte persoane false şi am avut încredere în ele.
Buna! O sa regret unele decizii pe care le-am luat in viata, dar mai mult o sa regret indeciziile. O sa regret ca nu am stiut sa apreciez ce am avut langa mine uneori. O sa regret ca poate uneori nu m-am bucurat de '' acel putin'' si mereu mi-am dorit mai mult. O sa regret ca am lasat sa plece oameni de langa mine, oameni care i-am iubit( desi nu stiu ce puteam sa fac sa nu se intample asa). O sa regret momentele in care am fost rea cu oamenii care mi-au vrut binele, dar nu am vazut asta. O sa regret momentele de nefericire, de tristete din viata mea, momentele in care am plans si nu-mi mai doream nimic altceva, voi regreta ca nu am fost suficient de puternica, desi poate am fost, pentru ca de cate ori am cazut de atatea ori m-am ridicat. Voi regreta poate ca nu mi-am dat seama ca problemele mele nu au fost atat de grave, tinand cont ca uneori ajungeam sa fiu foarte dezamagita, trebuia sa ma uit in jur, sa vad oamenii care ma iubesc, sa vad oamenii care au probleme foarte grave. Dar stii ce as vrea? sa nu regret nimic, dar nu se poate sa nu am regrete... Scuze daca mi-am permis sa ma intind poate mai mult decat era nevoie. Iti doresc ca tu sa nu ai regrete. Sa fii iubita!
Pacatul! La infricosatoarea judecata d epe lumea cealalta Dumnezeu o sa ma intrebe :"DE CE AI PACATUIT?"iar eu o sa regret ca am facut pacate si cred ca absolut toti oamenii o sa-l regrete dar acum nu vor recunoaste ci atunci cand se vor afla in fata lui Dumnezeu si nu o sa stie ce raspuns o sa dea.Incepe-ti sa va caiti pentru pacat!
Cand nu o sa mai fiu! Am sa regret greselile facute!(Nimeni nu este perfect)! Am sa regret ca nu o sa mai intalnesc cu copilaria(cel mai frumos lucru din viata mea)chiar daca m-am maturizat vrand la o varsta care toate fetele ar trebui sa se joace cu papusele! Sunt o persoana cu o gandire nu matura ci foarte foarte matura! Si mai regret ca nu am spus nimanui (celor care ma supara)cea ce simteam atunci cand ma supara)O sa mai regret ca a lasat multi oameni sa ma calce in picioare fara sa protestez! Va multumesc celor care au raspuns foarte sincer!
O sa regret lucrurile rele pe care le-am fact inconstienta si daca nu am fact ceea ce mi-a plkt. Dar nu as vrea sa ma gandesc la sfarsit chiar daca o sa vina o data si o data. Trebuie traita viata caci e scurta
O sa regret ca nu ne-am intalnit fata in fata ca sa iti zic eu ce parere am despre intrebarile tale
Commandoo întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: