Citesc, ascult muzica, scriu, ma gandesc mai profund la anumite lucruri, ma relaxez pur si simplu.
Stau pe net, ma uit la un film, cant, dansez, desenez, vorbesc la telefon, ma joc cu cainele, dorm; pe scurt, fac ce imi face mie placere.
Ies in ploaie. Vreau sa ies acum la o ciorba in oras si chiar vreau sa ploua, sa ma plimb prin ploaie. Bate vantu', e innourat, sperante, sperante.
TPU, mă cuprinde o stare de melancolie, mă uit pe computer la nişte filme amuzante(mai ales Alvin and the Chipmunks), mă uit la TV, îmi fac temele, mă gândesc la ziua care va urma. O zi bună.
Ma odihnesc sau citesc, toate astea doar daca-mi lipseste compania iubitei mele.
De exemplu acum. Nu prea am ce face, am vrut sa merg in parc dar ploua foarte urat si deocamdata ascult muzica si dansez \
Mai incolo nu stiu ce o sa fac, cred ca o sa merg la neamuri in vizita daca tot e weekend si mai spre seara iar pe calcualtor o sa ma joc ceva sau o sa ma uit la un film bun
Ascult muzica, citesc o carte, ma uit la un film, stau pe TPU sau mai scriu cate un morman de ganduri prin vreun jurnal ori foaie pe care oricum o s-o arunc aiurea si o sa se piarda.
Stau in barlog, accesez acest site care ma scapa de plictiseala, mai vizionez un film cu ursi, mai rontai ce vanez si astept sa vina soarele sa mi incalzeasca pielea(blana nu mai am, o scot la licitatie)
Eu cand am timp si ploua, citesc. Si daca am noroc de o carte buna, se cam duce o zi citind-o.
Citesc.imi fac temele. fac curat in camera si mai schimb cate ceva.scriu poezii . compuneri.ascult muzica \ stau pe mess si vorbesc cu prietenii.ma uit cum ploua. vorbesc la telefon si stau pe TPU
Desenez, ma uit la un film bun, mai citesc o carte, ma joc cu pisica, imi fac curatenie in telefon, imi fac curatenie pe masuta de toaleta sau prin noptiere, lucruri de astea numa sa nu fie vreme rea.
Imi piere imediat buna dispozitie... daca se poate intru pe net, sau daca nu citesc carti de dragoste. sau ma gandesc la ceva frumos (:X)
Pictez, fac putina ordine prin camera, citesc sau dorm ...si uneori gatesc (mai rar dar se intampla ).
Adevarul este ca distractia nu tine cont de vreme. Poti zambi cand ploua, sau rade cand nige, deci nu conteaza cum e vremea, conteaza doar sa fi inventiv si optimist ca te vei distra orice ai face.
Pai ma uit la televizor, stau la pc, imi vizitez prieenii, ma duc la cumparaturi, ma coafez in toate felurile, imi aranjez hainele, ascult muzica, citesc, fac povesti, ma gandesc ce sa fac in urmatoarea zi sau ma uit la un film incitant! Sper ca ti-am dat idei!
Ascult muzica, ma joc CIV 4, fac sex, muncesc sau dorm uitandu-ma la un film
Pai facem sex, ne uitam la tv, mai intram pe net, sau merg cu masina ca imi place cand tuna si fulgera, da in general facem sex
La mine, in Galati, in momentul asta picura. Vremea asta mi-a dat toate planurile peste cap...Acum nu am ce face, decat sa stau chill in pat, savurand un ceai, uitandu-ma la un film...
Iti recomand si un film. ( comedie ), How High se numeste. take care.
MissL întreabă: