| cornel a întrebat:

Cand ploua si e urat afara ce faceti, cu ce va ocupati timpul?

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai acum ploua si e urat afara...si uite ce factongue

| danutza45 a răspuns:

Pai...de obicei ascult muzica.sau vorbesc la telefon happy

| maria ;x a răspuns:

TPU, ma joc, pe mess, plictisita... day dreaming

| pitikaaa a răspuns:

De obicei la calculator pe TPU, pe conquiztador, pe messenger, chestii...

| Teeki a răspuns:

Ploaia ma calmeaza, ma face sa-mi retraiesc amintirile.Deobicei cand nu ploua asa de tare imi place sa ma plimb prin ploaie, sa ma gandesc la EL, dar cand ploua tare stau la PCsau daca ma plictisesc imi place sa ma uit cum ploaia pune stapanire pe pamantul uscat. E asa de frumos:X Ador ploaia pentru ca ma face sa ma simt ca intr-un vis cand o privesc, dar o urasc cand am un lucru important de facut si ploua.Ciudat nu?big grin

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Adevarul este ca distractia nu tine cont de vreme. Poti zambi cand ploua, sau rade cand nige, deci nu conteaza cum e vremea, conteaza doar sa fi inventiv si optimist ca te vei distra orice ai face.

| Enys a răspuns:

Eu ma uit la (desene) la ceva amuzant ca sa-mi treaca plictiseala sau imi gasesc ceva de facut.

| iliteo a răspuns:

Citesc, vad un film, ascult muzica, dorm, fac ce-mi face mie placere.

| xibalba a răspuns:

Eu cand am timp si ploua, citesc. Si daca am noroc de o carte buna, se cam duce o zi citind-o.

| tweety28 a răspuns:

Bani nu sunt.
Dragoste?

| dony a răspuns:

Citesc mai tot timpul ...chiar si cand e frumos afara

portia de veselie http://oglinda-lumii.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau la geam si privesc dansul micilor lacrimi ale norilor, ador ploaia...imi place la nebunie sa o privesc, mi-ar placea si mai mult sa ma plimb cand ploua dar sunt mica si racesc...crying

| uningermik a răspuns:

Pai dorm, ma uit le tv stau pe net. uneori mai si citesc, ascult muzica...cam asta fac eubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ies in oras la o pizza sau ceva cald cu prietenii daca imi arde de din astea si nu ploua prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ies in oras la o pizza sau ceva cald cu prietenii daca imi arde de din astea si nu ploua prea tare.

Întrebări similare