| Flöricicä a întrebat:

Cand se ia vacanta de Paste? Este adevarat ca vor fi doar trei zile si nu o saptamana ca in alti ani? Dar vacanta de vara? Funda+vot+multumesc anticipatbig grin!

Răspuns Câştigător
| KoreaJapan a răspuns:

In jur de 20 aprilie e pastele, deci... va fi o saptamana, nu 3 zile. Dar vacanta de vara a devenit ciudata. Se vorbeste sa scurteze vacanta de vara si sa o lungeasca pe aia de iarna (pai da,in vacant asa stam inchisi in casa ca afara e zapada...). insa nu stiu cand va fi pusa in aplicare aceasta noua lege a educatiei si,totusi,sper ca astia de la minister vor tine cont de plangerile noastre in legatura cu acest lucru. happy daca vrei, nu imi da fundita ca mare lucru nu ti-am zis. eu nu vanez fundite si voturi, insa mi-am impus doar punctul de vedere in legatura cu intrebarea pusa de tine.

8 răspunsuri:
| Irinuka_4210 a răspuns:

Vacanta de Pasti se ia pe 18, iar prima zi de scoala va fi pe 26.Deci avem vacanta o saptamana si o zi big grin

| mady8055_9212 a răspuns:

Buna vacanta devara se ia pe 15 iunie si vacanta de paste cu o saptamana inainte de paste
fuda?

| thisissolawl a răspuns:

18-24 iar cea de vara aprox. 18

| RObot17 a răspuns:

Vacanta de Paste va fi de 1saptamana pana in Paste, a3a zi de Paste (daca nu ma insel) ne ducem la scoala.

| colombo1 a răspuns:

Vacanta de Paste incepe din 16 pana luni 25 aprilie, iar cea de vara incepe din 18 iunie 2011

| Corina a răspuns:

Conform structurii anului şcolar 2010-2011, aprobata de Ministerul Educatiei, vacanta de Paste sau vacanta de primavara va fi intre 16 si 25 aprilie. Deci ultima zi de scoala este vineri, 15 aprilie. Cursurile vor reîncepe marti, 26 aprilie, adica a treia zi de Paste (care, din pacate, nu mai este zi libera). Elevii vor fi in vacanta de vara din 18 iunie pana in 11 septembrie, cu o saptamana mai putin decat in anul scolar 2009-2010.

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Va începe pe 16 aprilie și va lua sfârșit pe 25 aprilie.Deci,în total,nouă zile.
@DongYi, întradevăr vor scurta vacanța de vară cu o săptămână, începând chiar cu aceasta care vine acum.Nu mi se pare corect, am lista cu vacanțele și când am văzut că s-a micșorat atât chiar m-am întebat dacă nu o vor face pe cea de iarnă 3 luni(că de',nu pot ajunge copilașii la școală pe frig și ninsoare),iar cea de vară să aibă numai dpuă săptămâni.
Așa este învățământul în Franța, cea de iarnă o lună și cea de vară mai scurtă, dar noi nu ne comparăm cu Frața!

| Olga_8873 a răspuns:

Nu este adevarat ca avem trei zile de vacanta. Daca ar fi fost asa ar fi fost groaznic. Vacanta de paste incepe pe 16.04 intr-o zi de sambata si se termina pe 25.04 intr-o zi de luni si marti mergem la scoala