Nu e normal, situația asta e exact opusul favoritismului, adică pur și simplu i s-a pus pata pe tine și vrea să-ți demonstreze că poate să facă rău dacă vrea. Iar de director, nu știu ce să zic. Probabil profesorul respectiv îi e prieten, și în cazul ăsta întoarce capul în partea cealaltă și zice că nu are ce să facă.
Ori profesorului tău i s-a pus pata pe tine, ori îi nebun. Probabil directorul te-ar putea ajuta. Dacă nu, poate te-ai putea muta la un alt liceu sau la o altă clasă. Presupun că părinţii tăi ştiu această chestiune, deci, ei ar putea să depună o reclamaţie la Inspectorat. Dar dacă or să facă aceasta, bine ar fi să fie anonimă reclamaţia sau să te muţi la un liceu la care dirigintele tău nu predă și să dai nume şi prenume.
Eu am ramas masca. Cum sa lasi un elev repetent daca vrei tu? Trebuie sa te bucuri ca vrei si incepi sa-ti corectezi notele. Directorul. nu stiu, n-am de a face cu asa personalitati(in cazuri rele, si nu da Doamne sa se intimple asa ceva cu cineva), insa profesorul este nebun de legat. =D
Cu ceva amentiari de procese si televiziunea nu am ramas repetent dar am pierdut un an degeaba fara sa reusesc sa ma inscriu la bac
Yurisa întreabă: