| DeeaDeiutza15 a întrebat:

Cand sunteti nervosi sau suparati cum va descarcati ce faceti sa va simtiti mai bine?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Oftez si imi trece iar la suparare ma gandesc ca in viitor va fi bine.

| Dumnezău a răspuns:

Ma intind in pat, in jur de 5-10 minute si bag ceva de genul :
http://www.youtube.com/watch?v=pgwLMojiw7U

Sau,daca am inspiratie, scriu ceva, ori o ard ca Marx, ma invart in cerc in camera, pana ma calmez.

| 4b a răspuns:

Eu mananc ciocolatalaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4b):

Vezi ca eu, din cauza prea multei ciocolate, era sa ma captusesc cu o frumusete de diabet.Si eu mancam din placere si nu din nervi.

| 4b a răspuns (pentru anonim_4396):

big grin apa nu in exces copile...

| IAmWeasel a răspuns:

Ascult muzica rock big grin

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Plâng.
Ce ti-ai propus? Vrei să faci un "studiu" comparativ?

| Xtadelo a răspuns:

Plang straight face si ascult muzica.

| OskarRM a răspuns:

Dacă sunt supărat trebuie să ronţăi ceva ca să-mi treacă.

Dacă sunt nervos trebuie să sparg ceva ca să mă calmez. Dacă nu funcţionează mă urc în vârful dealului sau pe un bloc(depinde unde mă aflu)şi încep să urlu până răguşesc sau îmi trec nervii.

De obicei sunt foarte calm, mă enervez greu, dar şi când mă enervez...

| strengaritzza a răspuns:

Imi pun un film de comedie.

| BogdanS a răspuns:

Sincer:eu ascult muzica si ma linistesc.Insa ascult muzica plina cu energie nu din acelea lente ca sa adanceasca starea (mentionez ca sunt un urias fan al muzicii dubstep si drum'n'bass). Insa poti asculta ce melodii vrei, in contextulin care acelea te fac fericita.

| Adeniy a răspuns:

Eu ascult muzica.Sau ma plimb.Ori daca cineva e dispus sa imi descarc nervii pe el, mai bine.De obicei stau singura fiindca atunci cand sunt supara sau nervoasa, sunt foarte insuportabila si ma enerveaza orice

| TrafalgarLawDăFărst a răspuns:

Depinde de ce iti place adica eu ori merg afara fara sa stie nimeni nimic de mine si imi cheltui toti bani pe care ii am si ma intorc cand sunt moarta de biatalaughing
sau stau singura in camera mancand ceva dulce si uitandu-ma la un film pe care lamn vazt de cel putin 5 ori!

| Teo0stuff a răspuns:

Ma plimb prin cartier si cand vad un fraier il injur iar daca comenteaza il si bat! SI dupa ma simt mai bine! ::X

| vanhelsing689 a răspuns:

Eu strig in gura mare ce am pe suflet(nu neaparat trebuie sa te auda ceva doar strigi).palaughing)))

| alin1988 a răspuns:

Fumeaza o tigara

| Andreutzzz a răspuns:

Depinde de caz din ce cauza esti nervos pe cineva cauti o replica buna si eu zici in fata daca esti nervos ca nu-ti reuseste ceva.....eu as continua.happy