Ascult muzica de inima albastra! Daca m-as apuca de pictat cred ca as intra intr-o si mai mare disperare si depresie, cand as vedea rezultatul!
De pictat. nu prea ma pricep :[
Daca ascult muzica.incep sa plang si mai rau. daca e mai trista
ca mel. vesele in momentu ala chiar nu pot asculta
Asa ca mai bine ma uit la televizor.sau ma pun intr-un colt al patului, sa nu ma vada nimeni, plang si ma descarcSperand la mai bine; p
Sa ascult muzica. Muzica e ca un remediu pentru mine in orice moment. Atunci cand sunt trista ma inveseleste. Nu stiu daca as putea trai fara muzica. Mi se pare o viata mult prea goala.
Ascult muzica buna de club, melodiile triste ma omoara incet incet.Desenatul ma scoate din sarite.
Sunt momente in care ascult muzica... slow, trista... iar alteori desenez sau scriu poezii
Draguta intrebare eu prefer sa . Dar dinte cele doua variante as alege sa ascult muzica, chiar daca am talent la desenat ( chiar foarte bun ).
Sa fac schite de desene[si cand nu am chef de nimic si cand am chef de toate si cand sunt ft vesela si cand sunt foarte trista] asta e "meseria mea"
Fratilor ascultati muzica trista cand suferiti? mai rau este...iti adanceste mai rau suferinta
Eu de obicei pictez...nu stiu ce imi vine atunci in cap. Dar cand n'am o pensula sau creion ascult muzica.
simplu0 întreabă: