| GabiiHaș a întrebat:

Cand te plictisesti rau, oribil de rau, de-ti vine sa mori, tu ce faci?

10 răspunsuri:
| Vasybulan a răspuns:

Ies cu prietenii la un suc cu hamei sau poate dau un chef cu bautura si muzica

| Sclipiciii a răspuns:

Stau pe facebook, mess, vb la telefon sau trimit mesaje dar de cele mai multe ori incep sa ma dau cu capul de pereti(e distractiv P.S trEbie neaparat sa ai o perna pe cap)laughing. Sper ca te-am ajutat.Noroc la non-plictiseala!

| ochiverzi91 a răspuns:

Ma machiez, ma uit pe youtube la machiaje, imi fac parul, imi asez chestiile din garderoba, fac parada modei, citesc, desenez, ma uit la tv, cant, fac un dus fierbinte, ies cu prietenii, SAU pur si simplu imi cumpar un pet de bere si s-a rezolvat laughing

| Dark13 a răspuns:

Nu ma plictisesc ca mai joc un joc una alta mai stau pe mess, ma uit la desene la niste meciuri de fotbal, la videouri pe youtube ascult muzica mai imi fac temelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| xxxxxxxxdfsfsdfsdf a răspuns:

Eu cand ma plictisesc enorm ori ma joc Sims ori sun o prietena ori intru pe un site sa vad ce mai e nou ori...in cel mai rau caz ma joc jocuri ca... dressup-urile. A! Ascult muzica:X

| DannnyB a răspuns:

Eu joc Counter Strike sau merg la un prieten sa poti sa dormi

| transformers12 a răspuns:

... ori ma joc pe caluator ori ma duc la prieteni.Ori o scot pe prietena mea in oras.happyIncearca si tu.

| AnnexDisaster a răspuns:

Desenez, cant, repet la chitara, ma uit pe youtube la vloggeri, ma uit la tv, vb la telefon cu candva, etc. Fundapuppy dog eyes?

| Camelusa a răspuns:

Eu cant sau ma culc sau citesc o carte dar de cele mai multe ori nu ma plictisesc te poti uita la televizor sau pe facebook orice vrei tu!

Întrebări similare