Da, sunt cuvinte frumoase si pline de intelepciune. Nu scriu versuri dar imi place sa le citesc.
Drept sa iti spun mie nu imi plac versurile albe (fara rima). Dar felul cum gandesti imi place.
Asta nu e o poezie, sunt doar gânduri înşirate. Mai are până să sune a poezie, şi asta nu din cauza rimei albe, ci din cauza exprimării. O poezi epresupune înţelesuri mai puţin evidente, mai mult abstracte. Dacă nu faci rime, axează-te pe textul în sine mai mult... Prima oară am crezut că e o confesiune online.
Chiar imi place; insista si vei scrie din ce in ce mai bine!
Mai scriam si eu, dar m-am lasat; cine stie, poate ca voi mai scrie candva.
Eu cu poeziile nu le am.Si atunci cand trebuie sa citesc poezii le citesc doar finalul.Nu stiu de ce Singura poezie care chiar mi-a placut a fost al lui Bacovia "Liceu, cimitir al tineretii mele"Cat de real
Azi, zambim si iubim maine, plangem si incercam sa uitam ca ni s-a intors spatele, poate chiar de persoana la care te astepti cel mai putin sa iti faca asa ceva si pe care o iubesti cel mai mult pe lumea asta.Sunt momente in viata cand suntem lasati in urma de toti si toate, atunci ne simtim cei mai singuri si mai vulnerabili dar nu uitati ca dupa furtuna intotdeauna este soare...si intr-o zi va fi soare si pe strada noastra.Pentru toti cei care li s-a intors spatele plecati capu si mergeti mai departe si totu va fi bine, trebuie doar sa credeti...
Davyduchiha2001 întreabă: