| ♀ кɨđµ°♀ a întrebat:

Cand un prieten la greu iti intoarce spatele si pleaca, iar tu te prabusesti si incepi sa plagi.
Nimeni nu te ajuta si te lasa sa suferi.
Inseamna ca...sad
Inseamna ca esti singur pe lume si ca lor nu le pasa de tinesad...
Cand cineva iti zambeste si iti intinde mana sa te ridici...
Nu refuza acela e prietenul care tine la tine,
Nu intoarce spatele la cei ce ti-l intorc tie...
Un prieten adevarat te asteapta mereu cu bratele deschise fara sa tina cont ca tu l-ai lasat singur la greu.
Intoarcete si ajuta-i sa le demonstrezi ca tie iti pasa.

Cine scrie versuri pe aici in afara de mine?
Va place?

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Da, sunt cuvinte frumoase si pline de intelepciune. Nu scriu versuri dar imi place sa le citesc.

9 răspunsuri:
| anka a răspuns:

Drept sa iti spun mie nu imi plac versurile albe (fara rima). Dar felul cum gandesti imi place.

| missbee a răspuns:

Asta nu e o poezie, sunt doar gânduri înşirate. Mai are până să sune a poezie, şi asta nu din cauza rimei albe, ci din cauza exprimării. O poezi epresupune înţelesuri mai puţin evidente, mai mult abstracte. Dacă nu faci rime, axează-te pe textul în sine mai mult... Prima oară am crezut că e o confesiune online.

| katala a răspuns:

Chiar imi place; insista si vei scrie din ce in ce mai bine!
Mai scriam si eu, dar m-am lasat; cine stie, poate ca voi mai scrie candva.

| Razvan a răspuns:

Eu cu poeziile nu le am.Si atunci cand trebuie sa citesc poezii le citesc doar finalul.Nu stiu de cethinking Singura poezie care chiar mi-a placut a fost al lui Bacovia "Liceu, cimitir al tineretii mele"Cat de realhee hee

| Doddel a răspuns:

Au iesit frumos.
eu scriam, le fac pe loc cand e nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi, zambim si iubim maine, plangem si incercam sa uitam ca ni s-a intors spatele, poate chiar de persoana la care te astepti cel mai putin sa iti faca asa ceva si pe care o iubesti cel mai mult pe lumea asta.Sunt momente in viata cand suntem lasati in urma de toti si toate, atunci ne simtim cei mai singuri si mai vulnerabili dar nu uitati ca dupa furtuna intotdeauna este soare...si intr-o zi va fi soare si pe strada noastra.Pentru toti cei care li s-a intors spatele plecati capu si mergeti mai departe si totu va fi bine, trebuie doar sa credeti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat asta e rau foarte rau dar cu timpul iti vei face alti porieteni si atunci o sa regrete ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da sunt foarte frumoase

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

My god...las-o balta, sincer. axeaza-te pe ceva ce poti face bine...desi si pentru a scrie prost ai concurenta laughing))