| diaa a întrebat:

Cand va treziti dimineata si vedeti soarele stralucind pe un cer senin. care este primul lucru pe care il simtiti, la care va ganditi si care este sentimentul care va cuprinde in acea clipabatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| Nicole_8066 a răspuns:

O multitudine de sentimente ma cuprinde...In primul rand imi aminteste de prietenul meu.De ochii lui albastri, de dragoste ce ne-o purtam, inimile noastre batand in acelasi timp.Ma duce cu gandul la libertate, la trairehappy. Imi aminteste de copilarie

13 răspunsuri:
| radutherap a răspuns:

Nu stiu ca eu ma trezesc pe la 1 dupamiaza sorrybig grin

| rvr a răspuns:

Mare Dumnzeu avem happy funda?

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La prospeţime, mă binedispune aerul de dimineaţă. Dacă o zi începe aşa cu siguranţă va fi una bună! Baftă!

| RUMBURAK a răspuns:

Bucuria. recunostinta ca traiesc asemenea dimineti.

| Boniboon a răspuns:

Ca va fi o zi foarte frumoasa, inca o zi alaturi de prieteni si familie, cele mai importante persoane din viata mea.Ma ia dintr-odata acel sentiment de "fericire", si incep sa zambesc.

| Elle2117 a răspuns:

Iar intra caldura in casa! Glumeamhee hee
Pai nu am cum sa vad soarele dimineata pentru ca este pe partea cealalta a bloculuilaughing

| St3fa a răspuns:

Ca o sa fie o zii plina de spurprize dezamagiri ganduri secrete amuzament si nu cele din urma foarte multa joacalaughing prin parkuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yesssss!love struck Strannd!big grin laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Simt o bucurie vazand cat de frumoasa, minunata este viata si natura si ce armonie este in ea si ma gandesc la VIATA

| Ganduri albe a răspuns:

Ca dupa cate rele a facut intreaga omenire si Dumnezeu a lasat acest cer albastru peste noi trebuie sa fim mai rabdatori, iubitori si iertatori unii cu altii...

| MusicisMusic a răspuns:

Imi readuce ca incepe o noua zi departe de Romania si nu situ...ma bucura acest lucru.Ma duce si cu gandul la natura si incep sa imi fac programul pe acea zi. E ceva care imi place foarte mult.

| Razvan a răspuns:

Primul lucru care imi vine in gand e faptul ca am uitat ceva. Ce, cum si unde imi amintesc in timp ce meditez in patbatting eyelashes

| cristi 25 a răspuns:

Primu lucru e tigarea si pe urma cafeaua dupa ce am lucrurile astea doua pe urma nu ma mai inteeseaza nimic si daca nu adie vantu si e un piuc de racoare dimineata ca azi sau ieri ma mai gandesc la un pescuit pe delta dunarii.