Vai, dar voi sunteti dependenti de acest subiect tainic? Daca mai vad o astfel de intrebare o sa devin coleric, nu ma provoca!
Se spune ca ar fi in 2012 dar... asa au spus si cu 2002 ca va veni sa speram ca nu! sa ne traim viata
Intreab-o pe Carmen Hara. Ea vad ca stie cand va fi cutremur in Romania. Poate stie si asta.
Nimeni nu stie si nu poate prezice acest lucru...si imaginile nu sunt reale deoarece nimeni nu stie cum va fi atunci
Am auzit ca apocalipsa va veni peste 350 d ani sau cam asa ceva pentru soarele incepe s se apropie d noi!
Doamne iarta-ma dar imaginile astea sunt dintr-un film cu apocalipsa si sfarsitul lumii pe care l-am vazut si eu in italia. In fine, nu asta conteaza ci ca imaginile sunt facute pe pc. Sau pe machete mici. ). Nu mai retin cum se numea filmul dar l-am vazut Asa ca dorm ilinistit/a ca numai Dumenezeu stie cand va veni... IN NICIUN CAZ OAMENII!
Eu ama auzit ca vine pe 22.04. 2011 o sa fie un cutremur mare la 4 dimineata.si cutremurul nu se simte in ardeal si la munte decat prin oltenia
kratos009p întreabă: