Vacanta de Paste care incepe pe 15 aprilie (vineri) si se incheie pe 26 aprilie (marti ).Eu asa stiam, sper ca te-am ajutat
Cred ca te referi la vacanta de pasti nu stiu exact dar avand in vedere ca pastele e pe 24 si pica duminica atunici cred ca de pe 25
Urmatoarea vacanta este cea de Paste, care incepe pe 15 aprilie[vineri]si se termina pe 25[luni].
Vacanta placuta!
P e 22 aprilei vinerea inainte de paste > pastele o sa fie pe 24 aprilie duminica. Funda te rog.
Lumea vacanta ii de pe 22 aprilie care 15 si care 18 cine vo amagit intrebati mai bine derectoarele la scoala voi credeti de ce o aminato pe aceasta cu o saptamana mia tirziu ca sa nu fie mare diferenta deoarece ca pastele acum cade mai tirziua
anul trecut o fost pe 4 acum pe 24 este diferenta nuuuuuuu si vacanta de paste intodeauna ii cu vreo doua zile inainte de paste adica anul acesta pe data de 22 aprilie. Sper ca te-am ajutat
.
Urmatoarea vacanta ne va fi acordata cu o saptamana inainte de Sfintele Pasti (24 aprilie), adica mai exact.vom lua vacanta in vinerea de 15 aprilie
middle654 întreabă: