Cand o sa ma par pe unghii iar cea mai buna prietena a mea se va dovedi o lesbianca care se da la mine. cand nu vor mai exista crime si jafuri. cand pisica va avea cu adevarat 9 vieti si cand voi da timpul inapoi ca sa pot scrie la teza in loc de "povestitor" "narator".
Nu cred ca vor disparea vreodata. Manelele exista demult, dar sub o alta denumire.
Poi...cred ca odata cu sfarsitul lumii
Mai ales ca sunt ffff multe persoane care asculta acest "gen" de muzica.incearca sa uiti de ele, si gata!
Nu cred ca prea curand, pana si pustimea e disperata dupa manele. eu le urasc din tot sufletu'. toate posturile tv cu manele le-am anulat din tv. mai ales cand auzem cum se scremeau aia de le cantau de-al de gutza, salam, parizer, caltabos...
Cand nu vor mai fi subiect de discutie pentru nimeni.
Aceasta intrebare este o piedica in eradicarea lor.
Manelele nu vor disparea, dar trebuiesc uitate.
Nu-mi aminti de uratele manele... Aia care se vaita... macar de s-ar vaita frumos! Sper sa dispara !
Niciodata...ar trebui sa dispara si toti incultii...care asculta acest gen de muzica...
Knd rockari o sa ii puna la punct. atunci vor fi speriat si se vor retrage din "meserie")
Nustiu cand...si eu astept asta...numai tzaranii asculta manele sh inca le adora abis... pun statusuri pe mess cu versuri din manele ce prostieeeee app... da sh mie id tau byee
Davyduchiha2001 întreabă: