Eram în vacanță (cred că treceam clasa a 5-a actunci) și mă dădeam cu rolele.
Căzând, mi-am băgat mâna sub mine și s-a rupt micuța. )
Nimic grav, mi-am mai rupt-o odată la 2 săptămâni după ce se vindecase, și după 2 ani, în a 7-a, mi-am rupt mâna dreaptă.
Am fost un copil foarte cuminte. )
Eram mic cred ca aveam vreo 7 ani si eram in vacanta la bunicii, nu aveam stare deloc si m-am urcat intr-un copac, s-a rupt craca cu mine, eram si un pic mai pufos si impactul cu pamantul nu a fost tocmai placut De respirat am respirat, dar m-am intors acasa plin de vanatai
Pe la 4 ani m-am impiedicat si am cazut in urzici dar nu stiu cum miamnspart si capul parul meu era plin de sange si eram mort de durere.am fost la spital si mi-au pus o copca la cap sau cum ai zice la aia care inchide rana inca mai am cicatrice
Muuulteee.
-Am căzut pe scări şi am dat cu pieptul de o scară şi respiram greu
-Mi-am rupt degetul de la picior
- Am fost operată la degetul de la picior
-Mi-am sclântit piciorul
-Am căzut de pe o trambulină din aia gonflabilă
- Am mers cu bicicleta şi m-am oprit în gard
-Am căzut cu rolele de vreo 58 de ori
- Mi-am pus gumă în păr de vreo 10 ori
- M-am lovit cu capul de o gramadă de chestii şi am văzut numai păsărele
ETC...
Auciii, ma doare sufletul pentru tine jur
Pai, am mai multe (nu toate sunt cazaturi ) :
• La 2 ani am dat cu buza si cu [,] capul de marginea patului...am fost toata plina de sange.
• La 4 ani eram sus, pe un tobogan si ma uitam dupa baieti. Si...am picat peste el.
• La 10 ani am am dat cu capul de un geam de la un chiosc de reviste si am cazut.
Am cazut de la 2 metri si cv mi-am rupt clavicula, ceva mai tarziu am cazut la fotbal pe zgura m-am julit asa tare la genunchi ca mi s-a rupt pielea mi se vedea rotula, dupa i-am dat 2 pumni unui vecin si mi s-a dus acel rotund de la degete de acolo de sus si mi s-a dus tocmai in spate am stat in ghips si multe altele
Vaii esti rau drace ( glumesc)
Acum am 21 de ani, drace
:-p glumesc si eu
Glumetule asa tea fatat mama ta foarte glumet
Sunt fata Iar eu nu cred ca ti-am vorbit urat deci respectama! Nu ti la gluma?
Locuiam la etajul 1 si eram la balcon si in fata balconului era un nuc si ajungea cu crengile in geam m-am aplecat sa iau cateva si am cazut de la etaj dar m-am prins de crengile lui si am supravietuit
Mmamaa
Vreti sa va zic ce-am patit eu Ma doar cand ma gandesc
Chiar asa grav este?
A mea a fost de curand am incercat cu Skateul un fake Ollie peste doua trepte si o piatra mea intrat la roata si am cazut pe spate pe cotul dela mana dreapta si me-am julit capul. Dupa am avut frica de skate si eu sunt foarte pasionat de el dar me-am revenit
Lasa-te baietee eu morr cand te aud
Cand eram mica am luat un genunchi in burta de nu am mai putut respira... asta mi-o amintesc acum
xDoll întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: