| KingMetin2 a întrebat:

Care a fost ce mai mare prostie care ati facut-o cand ati fost copil in afara ca ati chiunit de la scoala

cine spune ce-a mai amuzanta are funda

Răspuns Câştigător
| PcvXd a răspuns:

Cand strigam dupa mosi si veneau sa ne ude rolling on the floor cele mai frumoasa clipe si mai amuzanterolling on the floor

10 răspunsuri:
| davidtm a răspuns:

Eu cand aveam vreo 5-6 ani am inghitit o antena de telefon vechi.
si antena era mare.
si cand ma cac o gasesc in olitalaughing)

| Selena0207 a răspuns (pentru davidtm):

Pe bune? rad de numai pot

| AndreeaRa a răspuns:

Cand aveam vreo 6-7 ani eram cu varul meu la mine acasa, nu stiu cum ne-a venit geniala idee sa sarim de pe sifonier pe pat. Varului meu i-a reusit schema.toate bune si frumoase pana sa incerc si eu. Am dat cu capul de lustra iar in timpul caderii nu stiu cum sincer mi-a intrat buza in dinte si dintele cu buza in picior. am inceput sa plang cred ca vreo 2 ore, cand m-am uitat in oglinda aveam buza umflata de vreo 10 metrii laughing abia mai puteam sa mananc.

| MicutzBlondutz a răspuns:

Cand aveam 9 ani am vazut-o pe mama cand isi cumpara tampoane iar ea mi-a zis ca si le pune la subrat ca sa nu transpire.asa ca dupa ce am venit de la fotbal am luat 2 tampoane si mi le-am pus la subrat iar tata m-a intrebat ce fac cu ele iar eu i-am zis ca mi le-am pus sa nu transpir pentru ca asa face si mama

| Tudyss a răspuns:

Cand aveam 7 ani,am vazut-o pe mama dandu-se cu deodorant si am intrebat-o ce e ala,ea mi-a spus ca daca ma dau cu el nu mai transpir(antiperspirant),si eu din ce am inteles, am luat deodorantul si am mers la plimbare cu bicicleta cu un prieten si am facut o cursa in care am transpirat, la sfarsit ne-am dat amandoi cu deodorant pe cap ca sa se opreasca transpiratialaughingam ramas cu parul lipit ca un cleilaughing

| Selena0207 a răspuns:

Eu nu am facut nici o prostie, am fost copil cuminte, pentru ca nu am crescut cu copii si am fost inchisa in mine deoarece parintii mei erau in alta tara dar si acum sunt in alta tara.acum am 12 ani.parinti mei sunt plecati de la varsta de 2 ani

| KingMetin2 explică (pentru Selena0207):

Selena0207

chiar imi pare rau de tine stit ca nu ai avut o copilarie frumoasa plina de fericire

| Selena0207 a răspuns (pentru KingMetin2):

Asta e viata. si cu bune si cu rele. tu esti fata sau baiat kingmetin2?

| DavidSalvatore a răspuns:

Eu cind eram mic am cazut in cada cu struguri...xD

| deutzadeutza a răspuns:

Pai cand eram mica am cazut cu fata in oala de mancare si alta data am cazut in wc si am cazut cu fundul in acurile mamei! fundita:-o?