Cand am incercat sa ii fac prietenei mele o farsa de ziua ei cu placinta in fata. insa lucrurile au luat o intorsatura si eu m-am ales cu placinta in fata si cu o petrecere a prietenei mele sticata.
Am plecat la mare cu parintii pe vremea comunistilor si nu am gasit unde sa ne cazam, tatal meu era ceferist si a vorbit cu un ceferist din gara Constanta sa ne culcam intr-un tren. Zis si facut, numai ca in momentul cand ne-am trezit trenul a plecat cu tot cu noi din gara. Va dati seama cat de placut a fost sa ne reantoarcem inapoi.
Din copilarie? Hm
Cred ca una din cele mai amuzante a fost, cand o femeie care avea grija de mine, un fel de bona, mi-a spus sa stau singura, ca ea merge pana la ea acasa sa-si aduca ceva, si se intoarce repede. Eu m-am gandit sa ma intind pe jos in bucatarie, cu cutia de dero langa mine, iar ea cand a venit, a inceput sa planga, crezand ca am mancat dero. A fost funny si m-a pufnit rasu.
Am sarit pe geam zbierand, in chiloti si maieu cand aveam vreo 7 ani din cauza ca ma speriat un vecin ce zugravea pe casa scarii si am crezut ca vrea sa imi sparga casa, mentionez ca eram singur acasa pentru. ca eram de dupa masa la scoala si era 2 3a oara cand ramaneam singur, sarind fara chei desbracat m-a bagat vecinu inapoi pe geam in casa eram distrus de speriat, stau la parter...
Aveam o punga mare cu biscuiti, cu multa crema, si a venit cainele la mine si a inceput sa sara bucuros, si i-am dat toata punga asta e prima mea amintire clara din copilarie, cred ca aveam un an pentru ca tocmai invatasem sa merg.
acum i-as da doi sau trei biscuiti sau un bat pe spinare, insa atunci totul era mult mai simplu >
Poi cand eram mic au venit niste musafiri la mine. si aveau un copil cu care ma intelegeam bine. si am vrut sa-i fac o farsa: Am luat o galeata de apa si am pus`o la usa.si i-am zis sa vina in sufragerie. E si na ca nu el a venit, ci mama lui.Si na ca facut un dus pe CINSTE Vreau Fundita E Adevarat!
V-as da la toti funde daca as putea, is super funny. Iar la tine "ExTaZy ", chiar daca as vrea tot nu pot sa iti dau funda pentru ca nu-mi arata "desenul ala cu funda"ca la toti ceilalti.Si nu stiu de ce.
Roxanikaaroxanne am citit intr-o revista o intamplare asemanatoare cu a ta, la perfectie.Nu mai stiu exact care era numele persoanei care a trimis intamplarea aia.Era intr-o revista BravoGirl, din cate imi aduc eu aminte.
ExTaZy...Tie funda? Nici sa te-mpusti nu iti dadeam.E o intamplare simpla ( a ta) nu super tare.
Ma refeream in general frateee...
Cea mai funny cred ca a fost intr-o vara cind eram la tara si m-am dus la un prieten sa ne distram.Si am inceput sa il enervam pe fratele lui mai mic iar acesta a inceput sa ne alerge prin curte, iar eu am alergat cu spatele sa il pot vedea si m-am dus spre ciinele lui care era foarte mare iar acesta m-a muscat de fund. Tin minte ca am fost nevoit sa merg cu pantaloni rupti in fund pina acasa si mai curgea si singe pe deasupra... a fost foarte tare
Aveam doar 8 ani deci sa accepta
GeorgianaDragus întreabă:
IoanaAprk întreabă: