In ziua de azi, multe chestii sunt ciudatenu crezi? un lucru ciudat pe care l.am facut:sa beau 3 litri de apa odata...
Sa citesc comentariile de pe TPU, de la sectiunea "Dragoste si Sex" , poate nu chiar cea mai ciudata cat cea mai scarboasa.
Cea mai ciudata chestie pe care am auzit-o:
-In cartea recordurilor scrii ca unul a mancat un autobuz.in 10 ani
-Colega mea a spus cand era mai mica, ca pisica naste prin oua:))
Cea mai ciudata chestie facuta:
Colegul meu si-a bagat in gura pensula cu acuarele dupa care a bagat-o in fund,apoi in gura si in nas(nebun, deci asta chiar nu e.)
Apropo, uite chestii ciudate:
http://www.descopera.ro/tags/cartea-recordurilor
Http://www.jurnal.md/ro/news/top-10-recorduri-mondiale-bizare-189832/
Tu poti sa prinzi 77 de boabe de strugure in gura in mai putin de un minut, sau sa invarti 9 eu-eu in acelasi timp?
Poti sa-ti tii respiratia mai mult de 14 minute sau sa arunci cu o masina de spalat?
# Cand vine vorba de cele mai ciudate recorduri din lume, nu putem sa nu-l mentionam pe C. Manoharan din India care a inghitit 200 de viermi in 30 de secunde.
Manoharan vrea sa isi mai asume un record, acela de a-si introduce doi serpi pe o nara si sa-i scoata pe gura.
# Londra, 28 septembrie – Australianul John Allwood a spart cu capul 40 de pepeni intr-un minut.
# Italianul Michele Santana si-a castigat locul in cartea recordurilor scriind 57 de carti invers.
# Instructorul de yoga, indianul G.P. Vijayakumar a inghitit 8 pesti si apoi i-a scos pe nas intr-un minut.
# Americanul Jackie Bibby a stat intr-o cada alaturi de 75 de serpi foarte veninosi.
Cele mai sinistre recorduri
# Chinezul Wei Shengchu si-a castigat notorietatea pentru cele mai multe ace introduse in capul si fata sa.
# Francezul Michel Lotito a ales sa urmeze cea mai ciudata dieta – a mancat, intr-un an, 128 de biciclete, 15 carucioare de supermarket, 6 candelabre si 2 perechi de schiuri.
# Natasha Veruschka si-a castigat locul in Cartea Recordurilor inghitind 13 sabii.
# Putini pot egala isprava chinezului Dong Changsheng care a tras o greutate de 1, 5 tone cu pleoapele.
In categoria "Cei mai multi participanti"
3.541 de femei din Philiphine si-au alaptat simultan copiii la san.
Premiul pentru supravietuire a fost acordat americanului Roy C.Sullivan, padurar, care a fost lovit de fulger de 7 ori.
A supravietuit miraculos avand doar cateva arsuri pe piept, i-au ars sprancenele si parul si a pierdut o unghie de la picior. A murit in 1993, dar nu din cauza traumelor. S-a sinucis din cauza unei deceptii in dragoste.
http://www.unica.ro/......-5662.html
scuze pentru repetarea unor chestii
Cea mai ciudata chestie pe care am auzit-o a fost ca unul si-a scos ochiul. Cea mai ciudata chestie pe care am facut-o a fost sa stau sub apa 2 minute tinandu-mi rasuflarea. Dar voi?
Buna myrunaa, o sa razi mult sunt sigur de asta da stai linistita toti au facuto.cand eram mic mergeam la bunici in vacante...intr o noapte stateam in fata casei cand dintr o data au aparut niste lumini deasupra unui deal care isi schimbau forma nu stiu ce a fost da cred ca a fost un ozn
Adda24 întreabă: