1. Pai ce mai hazlie zi din viata mea (pana acum) a fost acum 4 ani cred cand m-am hotarat cu vecinii mei sa facem un concurs de gatit ( trebuia sa fim de fata cand gateste cineva). Aveam 10 ani pe atunci si in „concurs" nu aveau voie sa intre copii peste 11 ani... deci va dati seama clatite lipite de tavan si multe altele dar cel mai tare a fost la sfarsitul zile cand a trebuit sa gustam de la fiecare ce a gatit ). Va dati seama... Cred ca si mancarea de pisici era mai buna )
Cea mai interesanta zi din viata mea?!?!?!
1) A fost atunci cand am fost in Spania (a
cuma 5 ani) si mi-au cumparat ai mei un calculator si o masinuta cu telecomanda (fara fir) si mi-a fost mai drag de masinuta decat de calculator!
2) A mai fost o zi cand am fost in excursie in Benidorm (nu am cuvinte sa iti explic ce este acolo, zici ca esti in... nu stiu cum sa descriu dar totusi este destul de frumos!
3)Cand am venit iar in ROMANIA!
..deci e bine ca iti place si Romania
Dar si normal, ma *mandresc* cu tara mea (ROMANIA)!>!>!>!>!>!>!>!>!>!
..SI EU.daca nu aici atunci unde ne sunt cei mai buni prieteni
Frate si cum este vb aia?!?! faci mai multa treaba cu strainul decat cu fratele tau!
Una dintre cele mai amuzante intamplari a fost atunci cand te alergam cu compasul prin scoala si TIPAI! =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
.ce zile bune ...nu.i asa?
...chiar trebuia sa faci asta in fiecare zi? compasul acela era teroarea mea ..nu suportam sa vad acel ac.of of.dar ce zile bune.ce ne mai alergam prin scoala
Muahahaha! :]]]
anonim_4396 întreabă: