WoW! De ce mi-ai adus aminte?
O data (la ora de Franca ) colegele mele din fata (pr. mele) ziceau :"Oo... ce buna de pasta corectoare!". Apoi, pr. mea(Andrada) a zis sa ii dau unui coleg din spate, ca poate el credea ca chiar e buna. Insa eu, curioasa, am mancat putina pasta corectoare . Dar macar era cu biscuite
Si... asta nu e chiar asa rau... ci e rau ca cealalta pr a mea (CriS) e paracioasa si a spus la toti .
Eram la scoala, in ora de religie, profa ma asculta, iar eu aveam fermoarul deschis la pantaloni.mai toti colegii au ras chiar si eu
Penibil m-am simtit la benzinarie dupa ce am umplut rezervorul cu motorina si, la casa, am constatat ca portofelul meu era acasa!
M-am dus sa sterg tabla la ora de engleza. aveam sireturile dezlegate.am calcat pe unul si asa.in fata tuturor am cazut si am dat un cap de dulap.se cracanau colegii de ras. p mine ma durea capu`
Mi s-a intamplat si mie la geografie sa zic in loc de uscaturile continentale, uscaciunile cont.toti au inceput sa rada doar profu mi-a luat apararea...ma grabeam asa ca am scos o perla.)
Hmm...2 intamplari: prima penibila, a2-a amuzanta
Veneam de la scoala si aveam o fusta pana la genunchi de blugi cu crapatura la spate. Cand am ajuns in cartier la trecerea de pietoni m-a claxonat unu (in gandul meu, mama ce tare sunt ganduri de copil), apoi prin preajma blocului imi zice o tipa (vecina de varsta mea cu care nu prea ma intelegeam...vezi ca ti se vede fundul... iar eu i-am zis: lasa ca asa se poarta (am crezut ca zice la misto). Am ajuns in casa si pe hol am o oglinda mare...ma admiram eu si cand ma intorc cu spatele. ce credeti: crapatura se marise atunci cand ma asezasem jos in tramvai si atunci cand mergeam mi se vedea cand o buca, cand cealalta
Si la ora de religie, aveam un prof exigent care ne dadea lucrari mai mereu si noi nu prea invatam si copiam, eram cu caietul in banca si m-a vazut profu:
- Gabriela lasa caietul!
- Care caiet domn profesor? si in momentul ala caietul mi-a cazut pe jos in fata tuturor