| MysticWayz a întrebat:

Care a fost cel mai de groaza film la care v-ati uitat? Am cautat pe net filme de groaza dar nu mi se par cine stie ce...sa tremuri de frica.
Dau funda la cel mai bun film happy

Răspuns Câştigător
| trixie13 a răspuns:

Paranormal activity 2happye interzis in america pentru. ca 6 oameni au facut infartct din cauza lui.

12 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Cazul 39 incearca-l e super de groaza

| ღღBomBonikNuMitaALLyღღ a răspuns:

Fenomene Stranii (pe Discovery parca)

| username_5501 a răspuns:

Incearca Exorcist.The.Beginning.2004 e destul de interesant si are ceva faze ma infricosatoare dar nu multe dar merita vazut. Aporopo in nici un caz Paranormal activity 2 cica a socat toata Americalaughing e VARZA deci se misca 2 lucrui in casa si sunt niste talpi pe tavan si este o bufnita care poseda oameni sau ceva de genu dar e varza.

| mykkki a răspuns:

:))) m-am uitat la acest film de ziua...mea ti'l recomand se num Drug me to hell uite o poza cu actrita principala;);) Funda? http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Fiuryan a răspuns:

Stay alive

| emiishalala5 a răspuns:

Paranormal activity 2 si saw 6 happy

| mariaWoW a răspuns:

Incearca the ring 1 si 2 cred ca e si online. 3 va aparea anul acesta. Sper ca am ajutat! Funda?

| RaduManole a răspuns:

Freddy Krueger dar nu o sa ti se para de groaza daca nu te uiti la toate 7 episoadele --

| Maruxx a răspuns:

Ultima casa pe stanga

| Sklipik a răspuns:

Buna.m-am uitat la foarte multe filme de groaza.iti dau o lista si poate gasesti cevabig grin.:

-Silent Hil
-Ceata
-Shutter
-Saw
-The box
-Van Helsing

Sincer nu prea imi mai vin in minte acum`
Dar sper ca te-am ajutat

| denisee a răspuns:

The grudge is 3 parti da merita sa te uiti macar la una din cele 3 filme :X:X funda?

| anubiss a răspuns:

пила 7 cauta pe net sau паранормальное явление 1, 2