| gabyela a întrebat:

Care a fost cel mai frumos Craciun al vostru? Povestiti-mi ce ati facut si de ce a fost asa frumos happy dau fundita pentru cel mai frumos happy

Răspuns Câştigător
| denysa a răspuns:

Toate au fost frumoase pentru ca` au fost petrecute in familie dar` de unu nu pot sa uit niciodata`! Mama mea era plecata in Italia si eu ramasesem la bunici si de sarbatori venise acasa bineanteles mi-a adus o gramada de dulciuri hainutze de toate... si in seara de craciun cand trebuia sa vina mosu noi am mers in camera nu stiu ce am facut si dintr`o data vine mama sarind si imi zice "A venit mosu`" eu repede sa ma uit sub brad :O cand am vazut o gramada erau nu tin minte exact ce dar erau multe... si ne punem noi sa despachetam [nu am precizat ca era si prietena mami cu noi] si ne uitam la toate impreuna la care eu incep o punga cu bomboane si prietena mamei incepe sa citeasca ingredientele si ce era pe punga respectiva la care mama ii face semn sa nu mai citeasca [pentru ca citea pe italiana] si la care face ea: "nu`si da seama" si la care eu dragutsa cu un zambet pe buze:"ce sa` nu`mi dau seama? ca mosu o venit din Italia?" wai atata s`au ras de mine happy si atunci in seara aia am fost 100% convinsa ca mosu` nu existahee hee

4 răspunsuri:
| just for me a răspuns:

Pai la mine pana acum toate Craciunurile au fost frumoasa, si nu am avut neplaceri, dar cred ca cel mai frumos a fost acum vreo 2 ani.am avut o masa mareeeeee cat toata camera, cred ca am fost aproape 30 de persoane, au venit prietenii mei apropiati, cel mai bun prieten de familie, varul meu pe care nu-l mai vazusesm de 7 luni, bunicii, matusa si unchiul si am avut un brad mareee si multe cadouri.cam atat, ce pot sa zic, mereu am primit cadouri minunate si am sarbatorit cum se putea mai bine.Craciun Fericit app!

| EllyCA a răspuns:

Pai cand eram mica!
aveam 2-3 ani
venise Mos Craciun!
primisem un pian mare mai mare decat mine era asa greu, primisem dulciuri, papusele micute si mari, Mosul ma pupase pe fata si imi intrase barba lui in ochi, radeam era asa frumos! primisem si hainute! vanise matusile, unchii, bunicii! am primit multe lucruri!

| raisa1993maria a răspuns:

Cel mai frumos Craciun a fost chiar cel de anul trecut, deoarece l-am petrecut cu familia mea, iubitul meu si parintii lui la mine acasalove struck a fost absolut superb m-am simtit minunat, am avut cate putin din fiecare, datorita cumnatelului meu mic de 6 anisori mi-am reamintit bucuria de a-l astepta pe Mos Craciun si mai ales momentul cand a vazut atatea jucarii si dulciuri sub bradut era tare fericit si tot odata si euhappy, am fost alaturi de prietenul meu ceea ce a fost superb, ne-am bucurat impreuna de frumoasele sarbatori de iarna, a fost intr-adevar cel mai reusit Craciun, nu mi-a lipsit nimic, am avut tot ceea ce mi-am dorithappy

| vlad_2650 a răspuns:

Draga Gabyela, toate Craciunurile mele au fost frumoase. Un craciun frumos este atunci cand stai impreuna cu familia la masa de craciun si imparti cadouri.De asemenea colindele sunt ceva foarte frumos, deoarece vestesti nasterea Domnului!

Întrebări similare