| Floarerosie a întrebat:

Care a fost cel mai frumos moment din viata voastra. Dar cel mai trist/mai urat moment din viata voastra?

6 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Ce la mai frumos moment din viata mea a fost atunci cand l-am imbratisat pe cel iubit, iar cel mai rau moment este acum cand m-am despartit de el entru totdeaunaaa

Stefan
| Stefan a răspuns:

Momente frumoase in viata mea au fost foarte multe dar cel mai frumos a fost la nunta mea, cel mai trist si nici acum nu mi-am revenit, a fost cand parintii mei m-au parasit pentru totdeauna.

| TheCritic a răspuns:

Pai cel mai fericit moment cred ca a fost atunci cand am avut primul meu concert iar cel mai trist cand era sa murim cu totii(eu, tata si mama vitrega) in accident in UK

| LiceeancaBella a răspuns:

Cel mai frumos moment a fost cd mi-am cunoscut dragostea:Xblushing, si cel mai urat. cand m-am certat cu o persoana speciala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la momente triste pot sati zic ca de cand m-am nascut [ma ros gi de cand am inceput sa realizez ce se int in jurul meu pana pe la varsta de 13 ani si ceva cand viata mea a prins culoare din cauza singurei persoane care m-a iubit si ma iubeste cu adevarat: iubitul meu

| alexandra_5561 a răspuns:

Cel mai trist moment din viata mea a fost cand mi-a murit cainele iar cel mai frumos...cand am vazut-o pentru prima datawinking