| Wihaela a întrebat:

Care a fost cel mai ingrozitor cosmar al vostru? dar cel mai minunat vis?

Răspuns Câştigător
| smilewithme a răspuns:

Cel mai minunat vis al meu a fost acela ca parintii mei au acceptat in sfarsit relatia mea cu prietenul meu si cica am plecat undeva la mare doar noi 2 si pe plaja nu mai era nimeni era doar un pat cu perdele de alea colorate care atarnau in jos:X:X:Xa fost asa de romantic

iar cel mai groaznic a fost acela ca eram undeva in padure ploua si am dat peste ocasa veche urata si am intrat si acolo era legata cea mai buna prietena de-a mea si plangea, iar apoi a impuscato cineva si m-a legat si pe mine... apoi m-am trezit nu mai stiubig grin
funda?:d

8 răspunsuri:
| LoReDaNa a răspuns:

Cel mai minunakl vis a fost ca se facea ca eram eu cu 2 baieti pe care ii placeam,, sh acum putin,, big grin
Sh eram la unu dintre ei aksa, sh,, gazda,, a plecat sa ne ia suc apoi eu cu celalat baiat am inceput sa ne sarutam, sa ne jukm 1 cu altu. A fost cel mai frum vis daca s-ar intampla si asa in realitate :X::X

Iar cosmar. Se facea ca a murit prietena mea cea mai buna( doamne fereste )
Nu pot sa intru in delali... sorry e ceva cumplitcrying

Plzz poti sa imi dai fundita?

| cυρcαкє a răspuns:

Cel mai rau ingrozitor cosmar al meu? E ca m-am pierdut intr-o tara straina in care nu stiam limba nici macar un cuvant cand am mers in vacanta, si ca am murit a doua zirolling on the floor.

Cel mai minunat vis e de fapt cel mai amuzant vis.Am visat odata ca erau fantome, care facea ba ploaie cu fulgere ba curcubeu, si radeam in timpul somnului ca visam fantomelaughing.

| Rayyy a răspuns:

Imi amintesc ca cel mai ingrozitor cosmar pe care l-am avut a fost atunci cand am visat ca eram o vrajitoare din Evul Mediu care era arsa pe rug. Am avut acest cosmar in repetate randuri, si sunt recunoscatoare ca am reusit sa scap de el.
In alt vis cu totul neplacut se intampla ca eram intr-un fel de casa de unde puteam privi un castel unde se aflau toti prietenii mei. Iar dintr-odata, acel castel a fost cuprins de flacari. M-am trezit plangand.

Acum sa trecem la lucrurile mai fericite. Cel mai minunat vis a fost, probabil, legat de baiatul pe care il placeam la momentul respectiv. Fiecare adolescent viseaza la asta. laughing

| SugarStar a răspuns:

Cel mai mare cosmar al meu a fost atunci cand am venit de la schi si la schi am cazut si am visat ca mi-am rupt piciorul si eram internata in spital iar cel mai frumos vis al meu a fost ca m-am pupat cu iubitul meu.

| SkRiLlExME a răspuns:

Cel mai rau o fost urmatorul:am vazut un film de groaza si cand am adormit era plin de sange fugeam pentru viata si cel mai bun era ca avea orice putere si faceam ce vroiam

| doiny_6719 a răspuns:

Cel mai frumos vis a fost ca eram cu iubitul meu pe o insula, si cel mai ingrozitor cosmar a fost cand i-am visat pe parintii mei morti.

| EmotionalKoma a răspuns:

Cosmar a fost cand am visat ca venise sf lumii si din familia mea am ramas doar eucrying si cativa cunoscuti si ne bateam cu totii pe mancare laughing

si cel ma frumos a fost cand am visat ca sunt vampir si eram prietena lui Damon din Vampire Diariesbatting eyelashes

| BlackVeil a răspuns:

Cel mai frumos a fost atunci cand, am visat ca am primit de ziua mea un Gibson SG rosu :X, iar cel mai urat a fost cand am visat ca Michael Jackson mi-a furat pizza fierbinte, cu mult, mult, mult cascaval! -_-