Nu am plans, dar iubesc filmul asta. L-am vazut de cel putin 10 ori: V for Vendetta.
A. AA Titanicul am vazut de vreo 10 ori si de fiecare data am plans
de obicei imi vine sa plang la orice tragedie... mai ales in categoria love
Eu plang la toate episoadele serialului "Grey's Anatomy" si la... foarte multe filme. Aproape toate. Rau de tot am plans la "City of Angels" si la "The Butterfly Effect 1".
Toamna la New York...
Pasiunea dintr-o poveste clasica de dragoste este prezentata intr-o maniera contemporana in filmul "Toamna la New York"; sentimentele profunde, care se traiesc doar o singura data in viata, nasc o impresionanta poveste de iubire dintre un barbat varstnic, ce nu crede in dragostea eterna, si o femeie tanara, care nu poate trai decat clipa prezenta.
Caracatita episodul cand este omorat Corado desi eram doar un pusti nu am pierdut nici un episod
Ghost, love story, sweet november, toamna la new york(pot sa spun ca am plans cu lacrimi de crocodil)
Love story-am citit si cartea si am plans si atunci, desi stiam ce se va intampla.
Seven Pounds-mi l-a recomandat cineva de curand, l-am vazut ieri si am plans foarte mult la e4l... vreo 5 minute am plans continuu...incredibil film.
Pearl Harbor- si acolo am plans...
Apocalypto-am plans la o faza cu un copil scump de tot...
M-a impresionat foarte tare Seven Pounds.
Villy0po întreabă:
matrix100 întreabă:
Anonima568 întreabă:
Chris_2401 întreabă: