Adrian Tutu. va rog terminati cu aberatiile, cum ca ar fi castigat pe baza povestii! are un talent mare, si acela este cel de a transmite un mesaj, de a intra in sufletele oamenilor. un copil fara parinti care incurajeaza toata tara sa`si iubeasca parintii. un copil singur care ii incurajeaza sa nu plece din Romania! si in plus, dragii mei, noi am votat, el a castigat corect. asa ca, eu, Adrian si toti sustinatorii lui, ne f'tem pe parerile voastree!
Iustin Narcis...pentru ca el cu adevarat avea un talent aparte ...nu trebuia sa castige Tutu!
De ce?
Pentru ca el a castigat datorita povestii lui nu talentului! Ala nu e talent ce are el...pot si eu sa fac o melodie si sa inregistrez!
Peace
Eu sunt foarte dezamagit ca a castigat Tutu fiindca nu a avut talent nici de primii 5. Dupa mi ne eu cred ca cei mai talentati au fost 1. Narcis Iustin Ianau. 2.Rebeca( fetita aia de 7 ani). 3.Balance. Tutu Adrian ea muiat pe toti romanii cu povestea lui si tot rominu a muscat momeala. Dar eu sunt dezamagit ca nu a castigat adevaratul talent. postat la 1 Mai 2011 14:05
Addз întreabă: