Pai vara e cel mai usor sa scapi de burtica deoarece este foarte cald, consumi multe lichide si parca senzatia de foame mai trece.Eu am slabit in felul urmator.In primul rand nu trebuie sa ai nici un fel de dulce, mrg cipsuri chestii in casa deoarece daca le vezi tentatia e mai mare. Fa-ti un program si mananca la ore fixe si daca poti... evita painea alba.Eu ador dulciurile.si pot sa spun ca mi-a fost f greu sa ma abtin, am reusit datorita bunicii mele care imi tot amintea de ce nu trebuie sa mananc dulciuri.deci roga pe cineva sa te ajute.Bea multa apa.Ca si sport, eu saream coarda foarte mult. mii de sarituri pe zi.[mie imi si place foarte mult] si am facut niste maini si gambe superbe. daca vrei sa sari coarda ia-o usor.eu de ex ziceam sa fac 120 cu opriri din 30 in 30. daca de ex ma opream la 45 o luam de la 1.si tot asa pana reuseam.cand reuseam ziceam sa fac 150 cu opriri din 50 in 50.si crede-ma fakeam f multe sarituri.tot luand-o de la capat. Ei bine daca nu iti place sa sari coarda poti incerca altceva. putina alergare dimineata, cateva abdomene incepe cu putine apoi creste nr lor pe parcurs. Uite un pont, ca sa nu uitam si picioarele, seara si dimineata in timp ce te speli pe dinti, fa genoflexiuni, ajuta. Dar cel mai important:iti trebuie vointa! Succes! Sper ca am fost de folos:*
Eu mi-am pus folie d`aia transparenta [pentru mancare ...nu stiu cum se numeste ] in jurul taliei... si am facut abdomene
e ciudat da` functioneaza
A venit vara...seara cand nu este chiar asa de cald, ai putea iesi sa alergi, mergi pe bicicleta, role(daca nu sti ai putea invata, ceva distractiv si util este de fiecare data binevenit). poti inlocui gustarile (daca acestea sunt sandwichuri )cu fructe, consuma multa lichide, in primul rand trebuie sa ai vointa, daca mai adaugi seara inainte de culcare cateva abdomene vei obtinere reteta perfecta si vei fi si sanatoasa.
mult succes
Incearca sa alergi macar 30-60 minute pe zi, dimineata sau seara. Sigur te va ajuta! Mult noroc
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch
uite clipul asta eu fac exercitiile astea si de cand le fac am un abdomen:X
Pai...ca sa scapi de burtica fa abdomene.Prima data fa vreo 10 fara oprire, a doua oara 20 fara oprire si tot asa cate poti fara nici-o oprire. Daca nu poti sa le faci fara opriri opreste-te o data sau de doua ori. [fundita?]
andreea8556 întreabă:
gagiqutzza_2286 întreabă: