| stelinela a întrebat:

Care anotimp va inspira?

Răspuns Câştigător
| bibitza a răspuns:

Pai fiecare anotimp are frumos lui... mie imi plac toate... dar cel mai mult vara si iarna...cand totul este verde si alb... dar si toamna si primavara... mie imi place tot anul' big grin

22 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Vara

| selef a răspuns:

PRIMAVARA.

| Cryss a răspuns:

Primavara cand invie natura day dreaming, apar florile, gazelebatting eyelashes, si e o vreme perfecta, nici prea frig nici prea cald happy.

| borsec a răspuns:

Vara.

Anna
| Anna a răspuns:

Primavara-cand totul e nou, proaspat si frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara, verdeata, verde, viata.

| liviupaun a răspuns:

Primavara si vara

prfml
| prfml a răspuns:

Primavara.

mlm
| mlm a răspuns:

Vara, soare, mare.

| Annitu a răspuns:

Toate.

| crookedsight a răspuns:

Vara. 1). Ieşi mai mult din casă, te aeriseşti, faci mai multă mişcare. 2). Se bea bere în aer liber happy Vă las, mă duc la o terasă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primavara, totul reinvie, nu e nici prea cald nici prea frig si ai un sentiment nemaipomenit dupa iarna.....parca esti mai plin de viata happy

| lia a răspuns:

Sunt nascuta vara... asta este anotimpul care ma face sa fiu o persoana energica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, eu de ex, cind eram in scoala, cele mai bune rezultate le obtineam in trim 2, adica primavara

| irynna a răspuns:

Mie imi plac toate.pentru ca toate au farmecul lor, imi place vara pentru ca te poti bucura de caldura, imi place iarna, frigul ei, imi place toamna si culoarea ei, iar primavara.pentru ca incepi sa prinzi putina viata

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Imi plac toate anotimpurile, fiecare e frumos in felul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mai puțin iarna.
Bârrrrrrrrr...
Pa, pa.

| raluca_4573 a răspuns:

Primavara.aia cu zile insorite cand infloresc florile si adie vantul.superb! si toamna tot cu zile insorite cu frunzele pictate care zboara la adierea vantului! din nou superb! imi place mult sa ma plimb prin parc in zile ca astea!

| nena78 a răspuns:

Toate anotimpurile, dar mai mult vara.

| BluePuff_3062 a răspuns:

Primavara.

| Kyky a răspuns:

Toate imi plac la fel de mult, le astept cu drag pe fiecare in parte. Chiar am scris un articol pe blog-ul meu despre anotimpuri, poate va faceti timp sa cititi si veti intelege parerea mea. (http://kyky.bloging.ro)

| vintagegreen a răspuns:

Primavara.

Întrebări similare