| X:X:X:X:X:X a întrebat:

Care ar fi cea mai buna pacaleala de 1Aprilie, dau funtita care este cea mai frumoasa idee:*:*:*:*:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat.
Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am
Aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi
cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invavat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita!
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am
grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa
trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi

Fiica voastra, Maria
PS
Tata, am glumit……… sunt la vecini, privesc la TV
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat
SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU
sper sati placa

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

E mai veche ideea dar inca functioneaza. Lipeste cu superglue o moneda pe strada sau in general intr-un loc pe unde trec multi oameni. Apoi stai pe undeva pe-aproape si priveste cum isi rup unghiile incercand sa ridice moneda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat.
Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am
Aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi
cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invavat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita!
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am
grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa
trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi

Fiica voastra, Maria
PS
Tata, am glumit……… sunt la vecini, privesc la TV
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat
SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU
sper sa-ti placa

| DeeDee28 a răspuns:

Farsele la telefon sunt cele mai tari :X

| Winniee a răspuns:

Sa faci o scrisore frumoasa stampilata(daca e nevoie scoasa la imprimanta) cu semnatura in care sa spui ca li se va taia curendu sau ca vor fi exmatriculati.(nu uita ca seara sa ii suni sa sa le spui ca fost o farsa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la kine sunt alea odua la fel(bianca)

| 334499 a răspuns:

Uite un video funny pe tema asta : http://www.trilulilu.ro/BoomMoldova/768fa10cabcd96

| jolie a răspuns:

Sa-i trim. un sms iubitului in care sa-i spui ca totul s-a terminat, ca te-ai saturat de el, etc

| gaabitaa95 a răspuns:

E buna ideea biancai dar mai bine ar fi prin posta...cumperi un plic si un timbru si pui in el, o scrisoare de la o iubit/a pe care respectivul/a nici nu o cunoaste...sau daca e pentru parinti pune o scrisoare de la un iubit de al tau. si parintii tai sa ramana socati cand o vor citi bineinteles din posta.

| Deea a răspuns:

Sa-i spui profesoarei ca a incurcat catalogul si a luat catalogul altei clase.

| babyy_8783 a răspuns:

Pai cui ai vrea sa ii faci farsa?batting eyelashes
parintilor ar fi ceva sa le spui ca esti insarcina, nu mai esti virgina ceva de genu crede`ma e un soc am facut`o anul trecut.
iar prietenilor ca te muti, ai o boala ceva de genu chiar nu stiu
iar la iubitu tau ca ai sida daca ati facut`0laughing)

| Winniee a răspuns:

Cand parinti tai sunt plecati (de preferat trebuie sa fi singur in casa ca sa nu te vada nimeni) iei din dulap solnitele unde se afla sarea si zaharul. Pui in solnita de sare zahar, iar in solnita de zahar sare. Cand cineva din familia ta va vrea sa puna in mancare zahar, se va trezi cu mancarea mai sarata. Cand va vrea sa puna in mancare sare, se va trezi cu mancarea dulce.

| lost.in.rain a răspuns:

Anul trecut am reusit sa pacalesc pe cineva. Am sunat cu nr privat si m-am dat ca fiind de la banca, spunandu-i ca nu s-a inregistrat ultima rata ca fiind platita, sa imi dea nr chitantei, CNP, buletinul... tot felul de date stupide...si la final i-am zis frumos :TZEAPAAAAAAAAAAAAAA!

| cristiiiiiii a răspuns:

M-am dus la mama sh i-am spus:''mama mama tata s-a spanzurat in garaj''cand vine ea repede ii zic''pacaleala de 1 aprilie s-a spanzurat in podrolling on the floor)))))

| JennyBerry a răspuns:

Anul trecut la scoala : 1 Aprilie
Ora de franceza, dimineata.
Intra profa la ora, incercam pe cat posibilul sa o enervam, apoi ne promite test.
Colega mea "nervoasa complice. asa era stabilit de noi" i-a luat agenda de pe masa impreuna cu caietele de pe banca si pixurile si le-a trantit pe podea intampinand urmatoarele cuvinte " Doamna profesoara noi ne-am saturat de dvs testele dumneavoastra!"
Dupa care toti 28 de elevi am trantit caietele pe jos si am iesit in sir indian pe usa.
Profa nu stia ce se intampla dar privirea n-o voi uita niciodata [ parca statea fata in fata cu sfarsitul cu coasa ]
Dupa care am iesit in curte, ne-am dus la geamul clasei[parer] si am lipit un afis roz cu cuvintele "Pacaleala de 1 Aprilie!"

X. O. X. O [ nu stiu cum o vom mai pacali si anul asta dar deja e speriata laughing ]

| daddu a răspuns:

Eu si clasa mea ne-am gandit sa ii dam unui profesor mai "vesel" din fire... o sticla de jack dar umpluta cu ceai. O sa aiba o surpriza devil!

| alexutzu00791 a răspuns:

La multi ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred in felul astabig grin... deci iei o bacnota de 10lei:X:X si il agaty de o sfoara subtyre sa nu prea sa se vada si de un bat sau atat decat... si apoi gata distractye doar!:X mersi!

| X:X:X:X:X:X explică:

...may va multumesc foarte mult dar eu vreau sa ii scoata din sarite pe parinti mei dar si pe sora mea care are 18 anidevil

| Zmeura a răspuns:

La ora unui prof rau. Sa srieti pe tabla,, teapa chiulim cu toi! iar voi sa fiti afara cu tot cu ghiozdane carti haine etc si sa vebiti peste 5 min inapoi.