Daca stiu ca mor in urmatoarele 48 de ore ma duc maine la scoala le zic la majoritatea colegilor cat de mult i-am dispretuit si la profi la fel. apoi plec de la scoala si ma duc sa sparg bani la lidl pe dulciuri, chipsuri si suc. apoi o iau la plimbare si iau in brate fiecare baiat dragut pe care-l vad pe strada(sau fata)). ma urc in autobuz si stau pe 2 scaune tolanita. tip in mijlocu orasului. ma duc si fur un iphone. sparg un geam la altex. ma rostogolesc pe trecerea de pietoni. pun lumea de pe strada sa-mi vorbeasca despre problemele lor. ma asez langa un cersetor sa cersim impreuna. tip si rad pe drum apoi ma intorc acasa ma uit la un film si astept sa mor.
Bună.
Dacă ai vedea moartea în fața ochilor și viața să se deruleze în 30 de nanosecunde, nu ai mai gândi așa!
Pa, pa.
Nu cred ca ai inteles ce vreau sa intreb.Nu vreau sa ma sinucid.Totusi este foarte posibil sa mor-posibil sa am cancer la san.
Viata mea a fost o mare dezamagire pana acum iar bani nu am sa imi cumpar nici viata nici fericirea.
Deci intrebam ce lucruri nebune as putea face inainte de a muri.
Nebune este luat si la sens propriu si figurat-de exemplu sa saruti un necunoscut in strada- sau pur si simplu sa construiesti un castel in nisip.
Deci tu ce ai face daca ai fi in locul meu?
Bună din nou.
Una este posibil, alta este o certitudine!
Trebuie să lupți în fața bolii.
Pa, pa.
As fi eu insumi. Daca as face tot ce
mi-ar trece prin cap inseamna ca pana in mometul respectiv am fost un prefacut. Intrebarea nu e pusa corect. Ar fi trebuit sa specifici intervalul de timp. Una e 30 min, alta 2 ore, 2 zile, 2 ani, 20 ani.
Nu prea stiu dar un lucru sigur las face : tot ce-mi trece prin cap, ca na doar o sa mor, corect?
AleAlbu întreabă: