| nimeni_2035 a întrebat:

Care ati dat teza? ce nota aveti?happy

Răspuns Câştigător
| maariaan a răspuns:

Ce dor imi e de liceu si de generala. De zilele in care trebuia sa inveti zilnic pentru ca urmatoarea zi stiai ca poti fi ascultat. Mi'e dor de zilele in care luam nota mica si imi venea greu sa le zic alor mei. Mi'e dor de colegi si de materiile pe care le faceam, mi'e dor de profesori si de cladirea in care mergeam zilnic, mi'e dor de locul meu din banca, de scaunelul si de bancutza mea, mi'e dor de praful de creta si de buretele alb din cauza cretei, mi'e dor de holurile lungi ale scolii, mi'e dor de palmele mele albe, pline de praf de creta atunci cand ieseam la tabla la ora de matematica si nu ma mai opream din scris, mi'e dor de pauzele dintre ore, de chioscul scolii, de stropitorile din bai, mi'e dor sa mai alerg pe holuri, de privirile de copil pe care le aveam cu totii in acele vremuri, mi'e dor de emotiile pe care le aveam cand eram ascultat, mi'e dor de clasa impodobita in preajma vacantzei de Craciun, mi'e dor de bradutzul clasei, si de colindele spuse in clasa cu profesorii, mi'e dor de temele de casa, de ora de engleza unde eram praf si in care profu' se lua in fiecare ora de mine, mi'e dor sa ma rosesc de emotie si de rusine pentru ca nu invatasem, mi'e dor de datile cand plecam cu totii de la ore, cand chiuleam in masa si cand se supara diriga', mi'e dor de iubirile din liceu, mi'e dor de acea minte care incepea sa incoltzeasca si de schimbarile pe care le traiam, mi'e dor de bucuria pe care o aveam atunci cand luam 10 si de multumirea parintzilor, mi'e dor sa fiu copil... Ma doare c'am crescut, sau mai bine zis ma doare ca toate astea le'am lasat in urma si ca nu mai pot sa dau timpul inapoi pentru a le trai inca o data, desi imi doresc enorm asta sigh Doamne cate lucruri frumoase au trecut...simt ca ma pot bucura pentru tot ce am trait pana in momentul acesta. Multumesc tuturor celor care au participat la bucuria mea de copil. Stiu ca raspunsul meu nu are legatura cu intrebarea dar am cazut intr'un moment de melancolie si am vrut sa'mi exprim bucuria celor traite candva. Bucurati'va de anii de scoala. Sunt unici si va ofera bucurii si clipe unice in viata. Mult succes la scoala! big grin

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ultimele teze au fost cu notele urmatoare :
Matematica - 10
Romana - 10
Chimie - 9

| User a răspuns:

Am dat la bio, da' nu ni le-a adus si la chimie - 6. maine dau la romana, si vineri la mate. tu?

| Victoria a răspuns:

Am dat miercuri pe 2 la economie si vineri pe 4 istorie si am luat 10 la ambele, iar maine am lucrare la franceza in timp ce ceilalti dau teza, poimaine am teza la engleza, joi teza la romana, iar sambata olimpiada la romana. E o saptamana grea, dar macar e ultima din acest an. O pauza mai lunga nu strica niciodata, daca o folosesti pentru a face ceva util.

| miauu a răspuns:

Am data zi al romana si am luat 9, 80
si la mate numai ca nu mi-a adus teza
tu?

| JustMe a răspuns:

Am luat 8 la mate, la romana dau maine si la geogra joi

| Cryssy a răspuns:

Am dat azi la informatica si nu stiu ce o sa iau. Mai dau joi la matematicasad si dupa vacanta la romana si la biologie.

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Pai...la geografie am luat 8happy... iar la romana dau maine si la mate joistraight face

off matestraight facestraight facestraight face materia mea preferataoh go on pff o uraschee hee

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

E frumos ce a zis @maariaan... emotionanthappy

| Marii a răspuns:

Am dat la latina si am luat 9. 5 si la istorie la care aflu maine, mai am la italiana si romana :-ss. happy

| juniper a răspuns:

Am dat la chimie, am luat8, la mate, inca nu le-o adus, mai trebuie la romana si la info.

| MoNsTeR a răspuns:

Am luat 8 la geogra si la roma si mate dau dupa vacanta

| Chocolate a răspuns:

Miercuri dau teza la geografie iar dupa vacanta dam la Romana si matematica, nu voi avea probabil note prea mari pentru ca este grea materia si nu mai inteleg nimicsad.

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Am dat teza la roamna, eu mai am maine la mate, ca daca sunt abia cls a8-a, la scoala mea, dupa clasa a9-a dai si la alte materii, deci mai am un an norocos.am luat 9 la roamana, ca am gresit ceva, iar la mate ramene sa vad, ca maine dau, asa cum ti-am mai zis. tinetimi pumnii!

| Aurelia a răspuns:

Am dat la matematica pana acum si am luat 9. Sunt multumita, fiindca stiu ca asta e nota pe care o meritam.

| maariaan a răspuns:

Multumesc frumos @mee pentru mesajul tau. Vreau sa zic ca cele scrise mai sus, sunt spuse din suflet, cu mult regret, dar in acelasi timp cu multa bucurie, pentru ca s'au intamplat si pentru ca mi'au incalzit anii copilariei si adolescentzei. Cu aceste amintiri sunt mult mai bogat si mai cald sufleteste. A fost un vis frumos care s-a sfarsit mult prea repede...

| laryssa93 a răspuns:

Pfff ce fain de voi! eu nu am teze am EXAMENE!

am inceput in 4 si termin in 16! 12 examene am crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat la latina, nu ni le-a adus.La geografie am dat azi, la romana am luat 10, iar dupa vacanta vom da la engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am dat teza la romana si mate si la mete am luat un 10 iar la romana tot un 10. Tare nu!

| silviu67 a răspuns:

Eu la mate am luat 7

Întrebări similare