Se obs ca sunteti tineri, 50 de ani este o varsta destul de mica, si ce veti face panal 80 -90' de ani? veti muri de plictiseala. eu as prefera sa lucrez pana ma tin puterile pentru mine sau pentru altii, nu mi-ar placea sa stau toata ziua degeaba.
50 de ani...nu sunt multi patroni care angajeaza sau care tin in post oameni trecuti de 50 de ani
Cei care ati spus ca nu multi nu apuca sa-si mai ia pensia... dar care este scopul nostru in viata? Muncim ca sa ajungem la pensie?! Si mai e un lucru: ganditi-va ce pensii s-ar da daca varsta de pensionare ar fi 50! Daca unii ies la 60 cu 3-4 milioane, dar la 50?!
Poate fi 30 sau poate sa nu existe. Sa moara muncind adica. Pensionarea ar trebui sa fie varsta care TU o decizi si NU statul sau sistemul. Cunosc oameni care s-au pensionat si au 35 ani, dar si oameni care au 70 si inca muncesc. Pensionare=Vacanta pana la moarte.
Cand numai poti lucra zic 50 -60 ani 50(max)sau poti sa te pensionezi si pe caz de boala
50 de ani ar fi ideal, dupa o viata de munca ar apuca sa manince din pensia pentru care au muncit toata viata, nu sa moara inainte de-a o lua.
Cred ca depinde si de sanatatea persoanei... dar varsta de pensionare este pe la 45-50 ani!
vescan4ever întreabă: