| BUBULINA a întrebat:

Care credeti ca ar trebui sa fie varsta de pensioare atat la domni cat si la >doamne?

12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

60 si 65! Cum este acum!

lolita
| lolita a răspuns:

Se obs ca sunteti tineri, 50 de ani este o varsta destul de mica, si ce veti face panal 80 -90' de ani? veti muri de plictiseala. eu as prefera sa lucrez pana ma tin puterile pentru mine sau pentru altii, nu mi-ar placea sa stau toata ziua degeaba.

| ceco a răspuns:

50 de ani...nu sunt multi patroni care angajeaza sau care tin in post oameni trecuti de 50 de ani

| Emeraude a răspuns:

65, atat barbatii, cat si femeile!

| Emeraude a răspuns:

Cei care ati spus ca nu multi nu apuca sa-si mai ia pensia... dar care este scopul nostru in viata? Muncim ca sa ajungem la pensie?! Si mai e un lucru: ganditi-va ce pensii s-ar da daca varsta de pensionare ar fi 50! Daca unii ies la 60 cu 3-4 milioane, dar la 50?!

| cristianpopa a răspuns:

Poate fi 30 sau poate sa nu existe. Sa moara muncind adica. Pensionarea ar trebui sa fie varsta care TU o decizi si NU statul sau sistemul. Cunosc oameni care s-au pensionat si au 35 ani, dar si oameni care au 70 si inca muncesc. Pensionare=Vacanta pana la moarte.

| Criss1105 a răspuns:

La domni 60 si la doamne 55 laughing

| stefan31 a răspuns:

Eu zic ca varsta potrivita ar cam fi 50-55.

| mename oana a răspuns:

Cand numai poti lucra zic 50 -60 ani 50(max)sau poti sa te pensionezi si pe caz de boala

| versavia a răspuns:

50 de ani ar fi ideal, dupa o viata de munca ar apuca sa manince din pensia pentru care au muncit toata viata, nu sa moara inainte de-a o lua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da doamne ar fi extraordirar la 50 si la domni 55-60 maxim

| brix167y2 a răspuns:

Cred ca depinde si de sanatatea persoanei... dar varsta de pensionare este pe la 45-50 ani!

Întrebări similare