Liceenii, Declaratie de dragoste, Extemporal la Dirigentie, Liceenii Rock'n'Roll, Liceenii in alerta... sunt faine uitate la toate!
Depinde despre ce liceeni e vorba. Sunt foarte multe filme despre teenegerii din America care sunt dragute.
In ceea ce priveste viata de liceu de la noi - Seria Liceenii sau Declaratie de dragoste - dupa cartile lui George Sovu, care a fost si scenaristul acestor filme...
Si mie tot astea de pe vremea mea cu liceenii mi s-au parut cele mai bune. Dar si high school musical 1, 2 si 3 sunt dragutele
Seria Liceenii si Extemporal la Dirigentie, au fost intr-adevar cele mai frumoase filme pentru tineret.
Sunt multe filme bune despre liceeni. Personal imi place si cele romanesti exemplu Liceenii, Declaratie de dragoste, Extemporal la Dirigentie, Liceenii Rock'n'Roll, Liceenii in alerta etc. Dar imi plac filmele americane despre liceeni: American Pie e unul dintre cele mai faimoase, dar sunt foarte multe. American Pie 5 si 6 nu ma prea incanta au fost prea exagerate la scenele deochiate (Naked Mile is Beta House), dar primele 4 in special primele 2 au fost superbe. Mi-au placut pentru ca sunt adevarate lectii despre prietenie si moralitate, mi-au placut si felul cum se distreaza: petreceri, si scenele haioase deochiate ca sa spun asa.
Toate filmele mele au fost si inca sant apreciate si ma bucur mult ca sant inca multi care se bucura cand le revad.