Poi uitate si u la asta apoi imi spui daca ti a placut;) http://filme-online.ucoz.org/publ/2-1-0-102
sa nu il vezi inainte sa te culci:))
Desi vechi si poate multi nu l-au vazut la vremea lui 1995 a castigat box officeul pentru cel mai vandut film de groaza: Candy Man. Recomand cu toata caldura.
Cauta "Carver". Asta e al dracu de groaznic gen horror cu crime...film inspirat dupa caz real.
The Shutter cel din 2004
Grudge 1-2-3
The Haunting in Connecticut
The Blair Wich Project
"Ba voi stiti diferenta dintre un film horror si un film thriller? Aproximativ tot ce ati zis voi sunt filme THRILLER, saw e horror ca ii chinuie pe aia? Chucky, cine se sperie la chucky? nu exista filme horror...in afara de exorcistul, care e vechi.PA!" hahaah! De ce nu recomanzi tu un film horror bun? Dintre toate filmele recomandate am vazut si eu cateva ca si: The grudge, Saw, Mirrors, Paranormal Activity si sunt OK! Eu am vazut foarte multe filme de acest gen care mai decare si nu stiu ce sa mai urmaresc... M-as fi bucurat sa gasesc o sugestie printre raspunsurile voastre
Din categoria thriller-horror mi-au placut urmatoarele:
the unborn-horror
one missed call-horror
dead silence-horror
second comming-thriller
deadline-thriller
shutter-horror
the grudge(mi-au placut toate)-horror
the haunting of winchester house-horror
silent hill-horror
the orphan-thriller
after life-thriller
i know hho killed me- thriller
si mai sunt destule care nu imi vin acum in minte. oricum mi, au placut toate.:*
Yurisa întreabă: